Hogyan lehetne egy logisztikai raktár kiadásait csökkenteni elbocsájtások nélkül? (tudásbázis)
8. e32d76b828
2011. nov. 16. 14:14
hát ja...a kérdés jó de kellene 1-5 fontos paraméter...így,ezek ismerete nélkül az egyenlet nem +oldható már megbocsáss
7. Fisica
2011. nov. 16. 13:06
Forgási sebességet felgyorsítani, kevesebb lekötött tőke álljon a raktárban, bár igy a hűtött áruknál nem tudom mennyire alkalmazható,
Beszállítás gyakoriságától is függ, meg hogy mikorra viszik el..FIFO elv, bár sztem ezt alkalmazzátok.
Logisztikusként ilyenekre tudok gondolni..de az előbb említettek is nagyon jók a költségek csökkentésére.
6. mimiko70 (válaszként erre: 5. - 9b10f3d7ff)
2011. nov. 16. 10:54
igazad van tényleg sok mindenen múlik .ez egy hütött raktár élelmiszert raktározunk és adunk ki.de én is ilyesmire gondoltam.
5. 9b10f3d7ff
2011. nov. 16. 10:48
Mondjuk azt sem tudom milyen logisztikai helyről van szó, nem mindegy.
4. 9b10f3d7ff
2011. nov. 16. 10:47
Pl. Wc papír, kézmosó , a dolgozók vigyák be. Munkaruhát ritkábban cserélni a cég költségén. Energia takarákos izzók. Kevesebb gépi emelés, áttérés fizikai munkára.
3. 9b10f3d7ff
2011. nov. 16. 10:45
Ezt aki ott dolgozik az tudhatja, hiszen Ti kapjátok a juttatásokat, és ti dönthettek abban is mit tudtok még nélkülözni.
2. mimiko70
2011. nov. 16. 10:42
Szeretném kikérni a véleményeteket.gogyan lehetne egy logisztikai raktár kiadásait csökkenteni elbocsájtások nélkül,.a cég elkezdte a izikai munkások bonuszát átmenetileg szünetelteni.ami nem kevés összeg.arra kéri a dolgozoit a cég hogy álljunk elő sporolos ötletekkel.ehez szeretném kérni az ötleteket csak ugy mint otthoni költségvetést.egyszerüen köszönöm
1. mimiko70
2011. nov. 16. 10:38
Költség csökkentés
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Van olyan akinek a drága exének sikerült a gyerektartásdíjat csökkentenie? Írnátok a tapasztalaitokról?
- Hogyan lehet csökkenteni a pcos tüneteket (szőrösödés, hajhullás, hízás...)?
- Magas a tesztoszteronom... Hogyan lehet csökkenteni?
- Le szeretném csökkenteni a napi kávé adagomat, mit javasoltok a koffeinmentes kávé helyett, ami nem tartalmaz cukrot?