Hogyan lehet újra izgalmassá tenni a szexet sok év után? (beszélgetés)
kevés embernek sikerül egy ilyen után az újrakezdés.
nekem személyes tapasztalat, hogy ha 1 kiderül, akkor lehet még volt több is és az is lehet, hogy lesz is még, ami vagy kiderül vagy nem.
bár ha tudod miért történt, vagy azt is kivel akkor azért le tudsz vonni bizonyos következtetéseket.
Köszi!:)
Én vagyok az élő példája annak, hogy
" minden rosszban van valami jó...."
Csak ne ezen az áron történt volna...
Nekem sajnos(?) át kellett élnem egy megcsalást ahhoz hogy felpezsdüljön a szerelmi életem...
Sose gondoltam, hogy így járok,és ez fog velem történni, de ez van...én se hiszem el néha.
Olyan a szex,mint még 20 évesen se volt,és olyan tartalmas ,és gyakori,és újra felfedeztük a csókolózást...
de azt amit előtte átéltem, nem kívánom senkinek...
De úgy látszik ez kellett ahhoz,hogy újrakezdjük a 23 éves házasságunkat.
Szia! Nem olyan rég én is ugyanezt kérdeztem a többiektől, érdemes átgondolni a hozzászólásokat:)))
Ami még nekem bejött, az az volt, hogy visszatértünk azokhoz a titkos kis helyekhez, ahol még a legelején "randiztunk":). Totál jó emlékek kötődtek azokhoz a helyekhez, a vigyorgás eleve garantált, plusz jön a próbatétel: úúú, itt tök jó volt régen, de lehet-e még jobb...:)
Hát ezt csak te tudhatod!Esetleg van-e még valami,amit szívesen kipróbálnál,vagy újra átélnél!Gondold végig,hogy mit szeretnél,illetve milyen a párod.Mondtad a rutint is,szerintem kezdésnek egy új szexi fehérneműszett/babydoll,body v harisnyakötős szerelés is nagy siker lenne:)
Változatos helyszínek esetleg,lakáson belül és kívül.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot?
- Mivel tudom szenvedélyessé tenni az orális szexet?
- Egy szexkapcsolat esetében mitől lehet az, hogy a férfi nem kéri az orális szexet?
- Honnan lehet tudni, hogy egy szerető csak szexet akar vagy szerelmes?
- Nem kívánom a szexet, ha mégis van akkor 1-2 napig fáj a méhem. Mitől lehet?