Hogyan lehet neki megmondani, hogy utálod!!! (beszélgetés)
Jogos!
Halad ez:)))
Köszi a választ, majd holnap visszaolvasok, most fáradt vagyok hozzá.
Mindenkinek szép éjszakát!
Igen, így van, de lehet, hogy nem merte folytatni....
Lehet, hogy össze van zavarodva....
Vagy csak megijedt.
Lehet, hogy nem a milliók miatt van vele. Lehet, hogy annyi pénze sincs, amiből megélne, ha nem volna a pasija.Tegyük fel( puszta feltevés..), hogy van egy pasid, üt, ver, stb.Utálod, mint a cart!Undorodsz, félsz...
Menekülnél, de nem teheted. Mondjuk, mert a pasi keze messzire elér, vagy mert nincs munkád, szakmád, amiből fenn tudd magad tartani. Vagy nem mered, mert szinte beléd nevelte, hogy semmire sem vagy jó, képes...Akkor is ezt mondanád?
megkérdeztem, hogy mi az, amivel kényszerítve van, erre az egyetlen megnyilvánulása:
"Tudod ha itt tudnám hagyni most egy forint nélkül megtenném!!!! Sok nő van aki anyagi okból van együtt a párjával. Szerintem az nem nevezhető 'társnak'aki csak rosszat ad"
gyerekről, zsarolásról, erőszakról szó nincs, viszont vehemensen megvédte az anyagi okokból rosszarccal együttmaradó nőket. szerinted?
oké, de ezt arra válaszoltad, amikor én kifejtettem, hogy ha a pénz miatt lennék valakivel, akkor nem panaszkodnék, hogy őt be utálom.
Továbbra is ott tartok, hogy ha tényleg együttérzést/tanácsot stb. remélt, több információt adhatott volna. Így nehéz komolyan venni, annak ellenére, hogy könnyen lehet, hogy valódi segítségre szorul.
Tegyük fel, hogy...( csak szimpla feltevések...)
- nincs senki, akivel megbeszélhetné a problémáit,
- vagy van,de fél, hogy besúgó,
- vagy könnyebb neki így ismeretlenül tanácsot kérni...,mert:
-nyíltan leírhatja, hogy mi bántja,
-azt reméli, hogy meghallgatják,
- netalán valaki tud rajta segíteni...
Várjuk meg a holnapot, talán visszajön és tisztázódik minden!
Én is "eltűnök",mielőtt idefagyok a géphez,és akkor sosem szabadultok meg tőlem!!:DD
Jó éjt mindenkinek!
A mindennapi témánkat add meg,Uram,hogy segíthessünk!!:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tudja nekem megmondani, hogy a neten meg lehet-e nézni, hogy mikor mit írtam a telómmal, kinek és az mit válaszolt rá?
- Hány éves kortól lehet biztosan megmondani egy gyerekről, hogy fordított harapású az állkapcsa?
- Ki tudja megmondani, hol lehet a most divatos szilikon órát kapni?
- Segítenétek? Nem tudja valaki megmondani miért nem lehet megtalálni a "Canadahun.com" oldalt?
- Ki tudja nekem megmondani, hogy a francia diétánál mivel lehet a salátát ízesíteni?
- Hol lehetne egy nagyobb méretű Kodály Zoltán képet, plakátot beszerezni? Fizetnék is érte, ha valaki küldene, vagy megmondaná honnan