Ki tudja nekem megmondani, hogy a neten meg lehet-e nézni, hogy mikor mit írtam a telómmal, kinek és az mit válaszolt rá? (tudásbázis)
Az sms-eket elő lehet varázsolni a telefon memóriájából, de csak akkor, ha nem írtál rá annyit, hogy tele legyen a memóriája, mert akkor felülírja.
Van program, amivel elő lehet varázsolni, de ne kérdezd, hogy mi az. Ha tudsz angolul, akkor meg tudod találni a programot. Kell hozzá még néhány kiegészítő, azt megkaphatod egy informatikai boltban.
Az SMS tárolása ugyanolyan a szolgáltató szerverén, mintha rögzítenék a beszélgetéseidet: alkotmányos jogot sért. Épp ezért nem tárolhatják. És hangfelvételt is csak a rendőrség készíthet, alapos gyanuval és indokkal, valamint bírósági engedéllyel.
Pannonnál dolgoztam, ahol anno azt tanultam, hogy úgy van megcsinálva a szerver, hogy mikor beér oda az SMS, átmenetileg tárolódik ugyan (max. 1-2 másodperc), de azonnal továbbítódik is a fogadó fél telefonjára.
És nem hinném, hogy változtattak ezen az elmúlt 3 évben, mert az alkotmány nem változott...
Szerintem is csak akkor, ha el van mentve.
Nem lenne jó, ha valaki elő tudná varázsolni a régi üzeneteiket :))
Tudtommal a feltöltőkártyások végképp nincsenek kontroll alatt.
naki
Csak az a baj hogy nem T.-mobil hanem Vodafon és nem előfizetéses hanem feltöltős csak az előfizetésest lehet lekérni. Meg nekem az sms kellene nagyon de azért köszi. az msn-ről tudsz valamit?
Nem biztos, hogy a tartalomról is....
egy ismerősöm lebukott csajozással, a felesége le akarta kérni, de csak részletes híváslistát kapott T-mobiltól.
Szia !
Szerintem a szolgáltatónál kell kérned ilyet.
Úgy tudom, hogy azt is csak egy bizonyos napig, korlátok vannak az időre.
Sziasztok
Ki tudja nekem megmondani, hogy a neten meglehet e nézni, hogy mikor mit írtam a telómmal, kinek és az mit válaszolt rá.
Konkrét szöveget.
Kitöröltem az sms.-eimet és kellene egy pár vissza.
És az MSN.-t hogy lehet lekérdezni anélkül, hogy elmenteném a beszélgetéseket?
Ha tudtok, kérlek, segítsetek.
Előre is, köszi, mindenkinek a választ
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet neki megmondani, hogy utálod!!!
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Ti megmondanátok egy ismerősnek ha a 3 éves fián az autizmus több tünetét észlelnétek?
- Mikor kell megmondanom a főnökömnek, hogy terhes vagyok...?
- Ki tudja megmondani milyen betegségben szenved GYőzike?
- 6-éve az OTP-től részlet fizetést kértem 150-ezer ft-ra, azóta nem válaszoltak, én nem fizettem.Most a végrehajtó 520-ezeret kér.JOGOS?