Hogyan lehet nagyon finom káposztasalátát készíteni? (tudásbázis)
Én leszelem a káposztát, lesózom, a hagymát szintén lesózom és állni hagyom. Szoktam beletenni kígyóuborkát is, azt is lesózom és állni hagyom.
Mindegyiket külön.
Majd készítem a levet. Langyos víz+cukor+ecet+köménymag.
Kinyomom a zöldségekből a lét összekeverem, ráöntöm a lét és kész.
én lesózom, a vizet felforralom cukorra és ecettel. Mikor elzártam csak akkor teszek bele köményt, de majd csak akkor öntöm a káposztára ha már majdem teljesen kihűlt.
Így a vitamin benne marad a káposztába, de az ízeket jól magába veszi.
Imádjuk
Szia!
Én olyan káposzta salátát szoktam csinálni, hogy egy fej káposztát leszelek hosszúkásra (általában géppel), aztán ki mennyire szereti hagymássan, azért legalább 3-4 vagy 5 fej hagymát is még hozzá szelek. Aztán felöntöm saláta lével: 1 l víz + 3 evőkanál cukor + 3 kiskanál só + 2 evőkanál 10%-os ecet. Ebből általában duplta adagot csinálok, hogy jól elfedje a sok káposztát. Esetleg még köményt lehet bele tenni. Sztem nagyon finom, és egészséges is.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Hogyan kell házi májgombóc (apró gombóc) levest készíteni? Valaki leírná nekem lépésről lépésre? Nagyon hálás lennék!
- Hogyan kell nagyon finom gombalevest készíteni? Mi kell bele?
- Van valakinek nagyon régi melegszendvics sütője? Milyen ételeket lehet készíteni benne?
- Elveszett a Maria Treben könyvem, és nagyon fontos lenne tudnom, hogy az érszűkületre milyen teákból kell keveréket készíteni?
- Tudna nekem vki.használható horoszkópot készíteni a közeljövőmről?lelkileg nagyon kivagyok