Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehet még pár napra megőrizni ma sült sütemény állagát? Ötletek? tapasztalatok? fórum

Hogyan lehet még pár napra megőrizni ma sült sütemény állagát? Ötletek? tapasztalatok? (tudásbázis)


2012. júl. 22. 12:01
A linzert minek lefagyasztni?!
2012. júl. 21. 17:39
Lefóliáztam és betettem! Remélem sikerül megőrizni!:))))
2012. júl. 21. 17:33
Köszönöm nektek! Így teszek!:)))
2012. júl. 21. 17:32
Valóban lefagyasztható
12. 34c48a3825 (válaszként erre: 11. - B235ac96d5)
2012. júl. 21. 17:32
Szívesen :) Ha nem tejszínhabos, főzött krémes a sütemény, akkor javarészt fagyasztható, még a keltek is. Az a lényeg, hogy magától olvadjon ki, szobahőmérsékleten, csomagolásból kivéve.
2012. júl. 21. 17:30
Köszönöm!:))))
2012. júl. 21. 17:29

Igen.

Miért ne működne? Gondolj bele: ez nem olyan sütemény, aminek állagromlást okozna, nincs benne olyan krém, ami nem fagyasztható.

9. b235ac96d5 (válaszként erre: 8. - B235ac96d5)
2012. júl. 21. 17:29
a fagyasztás:)
2012. júl. 21. 17:28
Te tapasztalatból mondod, hogy ez működik?
7. 34c48a3825 (válaszként erre: 5. - B235ac96d5)
2012. júl. 21. 17:27
Ja, ha linzer, akkor semmi baja nem lesz pár napig.
6. 34c48a3825 (válaszként erre: 3. - B235ac96d5)
2012. júl. 21. 17:27
Fagyaszd le adagonként. A konyhapulton, szobahőmérsékleten kiolvad és olyan lesz, mint újkorában.
2012. júl. 21. 17:26
Linzer alul és felül.
2012. júl. 21. 17:26
milyen tésztából? Piskóta, linzer, mézes, egyéb?
2012. júl. 21. 17:26
Meggyes bélest sütöttem:)
2012. júl. 21. 17:25
Milyen sütemény?
2012. júl. 21. 17:24
Hogyan lehet még pár napra megőrizni ma sült sütemény állagát? Ötletek? tapasztalatok?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook