Van olyan édesítőszer, amit süteménybe is lehet használni és megmarad az édes íz magas hőfokon való sütés után is? (tudásbázis)
11. Évili84
2011. jún. 14. 19:16
nyírfa cukor
10. LadyHeather
2011. jún. 14. 19:12
Köszönöm!
9. 9f98008a3b
2011. jún. 14. 18:32
SÜSSINA !
Ennél jobb nincs, édes és nincs mellékíze.
8. v.csilla
2011. jún. 14. 18:22
Én süssina port használok és bevált.
7. teamatyi
2011. jún. 14. 18:14
orvosi receptre lehet kapni a neve: rep.Sorbimid,igaz 1 kg belőle 1000.-ft de ez 5 kg kristálycukornak felel meg az édesítő ereje.Én ezt használom már rég óta sütibe,krémekbe és minden olyan valamibe ahová cukrot ír elő a recept.És ezzel cukorbetegeknek is készíthetsz sütit figyelembe véve a liszt és egyéb anyagokat.
6. abcd85b849
2011. jún. 14. 18:12
Süssina édesítő tabletta
5. Mannus20
2011. jún. 14. 18:08
stevia,fruktóz
4. Dolores007
2011. jún. 14. 18:05
sztívia
3. emagdi
2011. jún. 14. 17:52
xilit
2. VTünde
2011. jún. 14. 17:37
Szerintem az Ezerédes ilyen!
1. LadyHeather
2011. jún. 14. 17:36
Van olyan édesítőszer, amit süteménybe is lehet használni és megmarad az édes íz magas hőfokon való sütés után is?
További ajánlott fórumok:
- Szoptatás alatt lehet-e fehérjeport inni és édesítőszert használni?
- Mire lehet felhasználni a grízes tészta után megmaradt fölösleges grízt?
- Mire lehet felhasználni a megmaradt krémlikőrt?
- Atkins diétába milyen fajta édesítőszert (neve) lehet használni?
- Hogy kell használni az édesítőszert a sütikhez?
- Mire lehet felhasználni a megmaradt selyemcukort?