Hogyan lehet jpeg képeket csoportosan átméretezni? (beszélgetés)
Nagyon köszönöm a segítségedet, innentől kezdve a férjem feladata lesz a letöltés, a telepítés és a többi, ő ismeri jobban ezeket a programokat.
Minden jót neked!
Egyébként én csak a legnagyobb felbontásban készítem a fotókat,nálam ez 7.2 Mpixel,és utánna alakítom át őket vagy 640X480-ra,vagy 1024X768-asra,a minőségük láthatóan nem romlik semmit.
Ha a program megvan,akkor kiválasztod melyiket akarod átméretezni,aztán balra fent "szerkesztés",aztán "módosítás",majd "méretváltoztatás",és ott bármilyen méretet megadhatsz.
Ennyi,és már kész is van az új mérettel.
Remélem segítettem,helló,Jall.
Én is pont így jártam. A fényképeket tovább akartam küldeni, de óriásiak lettek.Utólag jöttem rá, hogy a fényképezőgépen valami fullra volt állítva. Én analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz. Én is várom, mit tanácsolsz, hogyan tudom normális méretre csökkenteni.
Előre is köszönöm
Ági
Nagyon bonyolult a program,de profi,akkorára méretezed,amekkorára akarod,ha letöltöd segítek "beüzemelni".
Ez az "Ashampoo Photo Commander 6.30"
Át kellene nézni tüzetesebben,de majd ki vallatom...
Helló,Jall.
Sziasztok!
Ha valaki segítségemre lenne, hogyan tudnék jpeg képeket egyszerre kisebbre méretezni, nagyon hálás lennék :) 100 képet kellene lekicsinyítenem és nem igazán van kedvem/időm szöszmötölni vele.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan és milyen képeket lehet feltölteni az iwiwre?
- Mit lehet tenni ilyen esetben?Valaki csinált 1oldalt az én nevemmel, adataimmal a facebook-on, és olyan képeket rakott fel ami törvénybe ütk
- Hol találok Harkányban lehetőséget csoportos edzésre?
- Hogyan lehet Alcatel One Touch Minin egyéni vagy csoportos csengőhangot beállítani?
- Tud valaki Üllőn vagy a környékén magán angoltanárt vagy esetleg csoportos angolnyelv tanulási lehetőséget?
- Ha valaki törli magát Messengeren a csoportos beszélgetésben látni lehet, hogy benne van?