Hogyan lehet hófehér ingből az izzadságot kiszedni, ha mosás után is látszik? (Csúnya sárga) (tudásbázis)
Köszi, na még ezeket kipróbálom, én nem a folyékony Vanish-el próbáltam, hanem a szappan verzióval. Az nme jött be.
Köszi szépen!
van a vanish oxi action folyékony
azt töményen a foltra öntöd (a száraz ruhán), fél órát úgy hagyod , majd kimosod, ahogy szoktad a gépben ,azzal a mosóporral, amit használsz.
Vagy ez a tasakos cucc, de ha gyakran kell mosnod, akkor ahhoz lehet,hogy ez gazdaságtalan lesz. Egyébként nem büdös!
Köszi szépen, kipróbálom. Drága amúgy? Mert akkor gyakran kell venni kell. Attól nme lesz a ruha erősen "büdös". Tudod van olyan fehérítő, ami írtó szagos.
Valaki írta a Vanisht. Én próbáltam, mert másra használtam. Foltot remekül tisztít, de ezt nem vitte ki. A férfi izzadság ennyire erős? Jesszus. És a vicc az, hogy csak mostanság a stressz miatt ilyen, soha nem volt eddig gond. :)
Én "igazira" gondoltam :)
Pl: [link]
Hihiii, képletesen értettem, szeretnénk még használni azt az inget. :)
Mi a neve, megírnád priviben, kérlek? Az kiszedi tuti?
Lehet kapni speciális folteltávolítólat a DM-ben.
Egyébként ha használhatatlan, a Cloroxot is kipróbálhatod, mindegy már neki :)
Erősen sárga a hónalja alatt az ing. Már magas hőfokon is mostam, előtte áztattam is, de hogyan tudnám kiszedni, ez így hordhatatlan. Van 2 olyan ing, amiből egyszerűen nem megy ki, meglátszik.
Ajánlottak cloroxot stb, az nem jó, mert akárhogy öblitek, büdös a ruha, meg nem tudom, jót tesz-e neki.
Valami trükk, még sosem jártam így.
További ajánlott fórumok:
- Rágógumit mivel lehet kiszedni a ruhából?
- Beragadt a lefolyótisztító a kádlefolyóba, hogyan tudom kiszedni?
- 2 hetes penészt konyharuhából hogy lehet kiszedni?
- Hogyan kell egy szobaajtó zárat kiszedni a helyéről?
- Hogyan lehet a ruhákból kiszedni az olaj foltot?
- Segítsetek! A sírógörcs kerülget a legjobb ruháimat épp most tettem tönkre, összemostam, mivel tudnám kiszedni?