Hogyan lehet feljutni a Hármashatárhegyre BKV-val? (tudásbázis)
üdv.
nem tudom, hányas busz, de mindenképpen a III. kerületi Kolosy téri buszállomásról indul.
Köszi, ez jó ötlet...bár beírtam a paramétereket, és már 10 perce az útvonaltervezés folyamatban felirat látszik (frissítettem már egyszer, és ugyanez...). Mindegy, a végén lehet, hogy marad a taxi (évfordulós ünneplés lenne kis romantikázással meglepiként, úgyhogy ezúttal belefér egy kis plusz költség:))
Még egyszer köszi a segítséget!:)
na szigyu, találtam.
www.utvonalterv.hu, itt be tudod állítani hogy honnan és ott van a hármashatár-hegy is, így kell beírni a hova-hoz, a felső résznél meg be lehet lőni, hogy tömegközeledés :) remélem nem az én módszerem ajánlja majd :)))
azt sajnos nem tudom...régen békáztam :P
hééé valaki, tudjaaa? írja meg kérem! :)
Ez jó volt!!!:D Legalább felvidítottál egy kicsit...olyan borús ez a nap...
Viszont ezek szerint ez azt jelenti, hogy nincs járat a hegyre? Ez azért elszomorítana...:(
(nem tudom kihagyni...)
csak egy maszk, egy lőfegyver, meg egy tetszőleges BKVbusz kell :)
felszállsz és elordítod magad:
-Aki nem akar kirándulni jönni az most leszáll!!! A sofőr kivételével persze...
de ekkor jegyet ne lukassz :)
További ajánlott fórumok:
- Lehet valahogy újra feljutni teszveszre vagy vaterára ha fel lettem függesztve?
- Tud valaki Bp-en olyan tiszta, szmogmentes helyet, ahol bodzát lehetne szedni és BKV-val viszonylag jól megközelíthető?
- Ha vonattal vagy hajóval érkezünk Visegrádra, akkor hogy lehet feljutni a várba?
- Bp. Határ úttól BKV-val hogyan lehet legegyszerűbben a XI. ker.-i Szent Margit gimnáziumig eljutni?(Villányi út 5.)
- Gellért-hegyre gyalog, a hegy melyik részéről lehet feljutni?
- Tudja-e valaki, mikor lesz idén a nyílt nap a kübekházai hármashatáron?