Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Tud valaki Bp-en olyan tiszta, szmogmentes helyet, ahol bodzát lehetne szedni és BKV-val viszonylag jól megközelíthető? fórum
Tud valaki Bp-en olyan tiszta, szmogmentes helyet, ahol bodzát lehetne szedni és BKV-val viszonylag jól megközelíthető? (tudásbázis)
Hát igen... :-))) De szeretem a bodzát és így muszáj próbálkoznom valahogyan :) Eddig sikerült elég messzire eljutnom az autók forgalmától, de most BKV-zni tudok csak...
Hát pontosan nem tudom, engem kocsival vittek oda ki. Csak annyira emlékszem, hogy az Újszász úton mentünk kifelé, aztán jobbra a városból kifelé tartva, és egy lovas tanya felé kanyarodtunk le jobbra az útról, egy erdős rész felé, egy nagy szántóföld mellett, és aztán keresztül is rajta... Ha arra laksz, biztosan tudod, mert állítólag mindenki ismeri azt a részt a környéken...
Sashalmon tavaly volt egy óriási fás, bokros földterületen (biztos van most is), csak az messze esik a lakórésztől... Szóval szerinted a Dunakanyar. Hát oda lehet, hogy most nem fogok tudni kimenni :( Azért köszönöm a tippet!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.