Eger megközelítése (beszélgetés)
MIndent és mindenkinek is köszönök
Kellemes ünnepeket
Ennek örülök. Maradjon is ilyen nevetős a napod.
😁😁😁
Ezen jót nevettem. Ezer éve nem hallottam már ezt a szakállas viccet. Köszi! Feldobtad a napomat, olyan szürke-ködös-borongósan indult. :))
Szerintem jobban jársz, ha hagyod. Az ő észjárását úgysem érthetjük meg, vele mindenki szembe megy az autópályán.
Értelek Kedves Évi!
Sajnálom, sajnáljuk, hogy a fórum indító kérdésedből nem derült ki, honnét és hova szerettél volna utazni: lovaskocsival, gépkocsival, busszal, vonattal vagy esetleg repülővel??? Ahogy az adatlapodról az sem derül ki, mikor voltál 60 vagy éppen 65 éves! De a többi stimmel.
Legyen szép napod! Kellemes ünnepeket, jó egészséget kívánok, kívánunk neked is és kedves családodnak is.
Kedves Napsugár !
Budapestről utaztam Hévízre és nem kocsival ....Egyébként meg rosszul látod , az unokám 6 éves.....,én meg 65
Én meg már azt hittem, hogy egy egeret akarsz óvatosan megközelíteni! 😁
Azokat a képeket nem biztos, hogy most csinálták. De itt már semmi sem biztos.
Igen, járatos vagy ezen a környéken? Pétervására-Eger között, ha Bükkszéktetőnek mész, elég jó, bár vannak hibák.
Ahogy szokta. Lehet talán, hogy a kapott válaszokat sem olvassa?
Tegnap is csak kérdezett, oszt csá. Semmi reakció.
Péterkén jóaz út!
Zabartól Pétetkéig rossz!
addig rossz!
Istenmezeje , Erdőkövesd, környéke!
A bemutatkozó szöveget bármikor át lehet írni, módosítani. Nem biztos, hogy 2013-ban volt 60+ éves, lehet, hogy most annyi. A képek alapján nem tűnik 70-nek.
Akkor te nagyon régen voltál erre. Pétervásárán nagyon is jó az út.
Azt nem néztem, csak az adatlapját. A regisztrációkor volt (ahogy írta a bemutatkozáshoz) 60+-os, és a másik fotón a kisbaba a karjaiban. Ezekből gondoltam, hogy Dióévi most ezek szerint 70+-os, és a csecsemő azóta 10 éves lett. Meglehet, soha nem fogjuk megtudni, mi az igazság.
Áruld már el nekem légyszi', honnét látod, hogy az egyik képet tegnap töltötték fel. Én akárhogyan is nézem egyiket is, másikat is, azokon egyetlen dátum sincs, ami a feltöltés napjára utalna! Sőt! Egyáltalán nincs rajtuk dátum!
Megúntad Hévizet, Pestet?
Bizony, Egerben is vannak nagyon jó fürdők!
Miskócró meg ereggy a 3 as úton majd Abony utánn fel balra!
Látod, azt meg én sem néztem, hogy mikor lett felrakva. A mai gyerekektől már az sem lenne csoda!
Nem! A 60+-ossal történt valami, szerintem a 10 éves unoka kérdezi, hogyan kell a krumplit sütni. De ki tudja, mi történt a nagyival???
Idős embert nem illene kicsit nagyobb elfogadással kezelni az interneten?
Én annyit mondok olyan ha tályakon lakol, indulsz,
Istenmezeje, pétervásár, rettemetes út van!
Borsodnásasd tető-Bekölce rettenetes út van,
Szilvásnak, szarvaskő szerintem úgy Egerbe úgy jobblehet!
És akkor egy 60+-os ember kérdez ilyeneket? Hogy kell krumplit sütni, stb?
További ajánlott fórumok:
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..
- Szerinted mi a pánikroham...nem orvosi megközelítésből...
- Vonattal megközelíthető szép helyeket keresek
- Tud valaki Bp-en olyan tiszta, szmogmentes helyet, ahol bodzát lehetne szedni és BKV-val viszonylag jól megközelíthető?
- A férfiak azokat a nőket tartják megközelíthetetlennek, akik szépek, de hűvös, távolságtartó a kisugárzásuk?