Nem jött össze az élet, emiatt nem merem megközelíteni,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
5. Shya (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 06:24
általában az ember sokkal szigorúbban ítéli meg saját magát. ha barátok vagytok, Ő valószínűleg értékes embernek tart. a helyedben adnék egy esélyt magamnak a mai fejemmel. én legalábbis nagyon bánom a - szintén félelem miatt, - elszalasztott lehetőségeimet.
4. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 02:09
Még mindig jobb hogy nem mered megközelíteni, mintha az lenne hogy nem tudod megközelíteni. Hiszen ha lesz bátorságod, ott van a közelbe, tudsz vele beszélni ha jól értem. Ha nem tudnál az még rosszabb lenne. Mert akkor hiába jön meg a bátorságod majd hogy na most bevallod az érzéseidet ha azt se tudod hol van az illető. Fel a fejjel, meg tudod csinálni.
3. katácskák (válaszként erre: 2. - Katácskák)
ma 00:04
Kérlek szépen semmiképpen ne fojtsd Magadba az sose tesz jót így szerettem volna írni csak előbb küldtem üzenetet el.
Bocsánat.
2. katácskák
tegnap 23:57
Szia Kedves♥️Valaki♥️
Ne félj.
Adj kérlek szépen esélyt Magadnak. Kérlek szépen semmiképpen ne fojtsd Magadba az sose Anyukámmal♥️
Kívánom ígérem imádságban🙏♥️
legyen Ő♥️ Aki Szeret♥️viszont Megbecsül♥️
Tisztel Téged♥️.
fèlkata:Detti
tegnap 23:57
További ajánlott fórumok:
- Ezo-gyermeknevelés, a problémák alternatív megközelítése
- Megromlott a kapcsolatunk, már nem olyan mint az elején, amikor összejöttünk! Már sokszor gondolkoztam a szakításon, de nem merem megtenni!
- Eger megközelítése
- Budapestről vonattal könnyen megközelíthető, gyógyfürdő/strand, 1 nagymama, két 7 éves unoka, augusztusban 1 hét. Helyszín-ötleteket várok..
- Szerinted mi a pánikroham...nem orvosi megközelítésből...
- Vonattal megközelíthető szép helyeket keresek