Hogyan lehet a vízforralóból eltávolítani a vízkövet? (tudásbázis)
Semmi ecet a vízkőhöz.
Simán citrompótló, vagy citrompor, a forraló aljára, rá annyi víz, amennyit használni szoktatok, pár órán át benne hagyni, utána kiönteni, de előtte egy szivaccsal, vagy kefével, a felületét kisúrolni.
Kiöbblíteni és máris kész.
Először, és utoljára.
Vagy neked műanyag vízforralód van?
Már bocs, de jó nagy marhaságot írtál.
vízforralót jól lehet ecettel vízkőtleníteni.
kapszulás kávéfőzőhöz viszont már jobb a citromsav. ezt simán át kell rajta ereszteni két-háromszor (nyilván kávékapszula nélkül:)), és a sav+forró víz leszed belül is minden vízkövet, viszont nem károsítja a műanyag vagy gumi alkatrészeket.
Media Marktban vettem SWIRL Anti Calc bio vízkőoldót. Havi egyszer elég használni.
8 adagnyi van benne, árára nem emlékszem, de nem volt drága. Vízforralónak,kávé-teafőzőhöz tökéletes
Ajánlom!
Most neztem meg a vizkemenysegi terkepet.Borsod sajna kemeny.(mint minden mas erre)
Marad az allando sikavaka.
Koszi a tippeket!:)
Lehet venni vízlágyító kannát, azzal átszűröd a vizet, nem lesz vízköves. Teánál, kávénál is jobb, ha kicsit lágyabb a víz.
Amúgy ha kemény, akkor villámgyorsan újra köves lesz. Nem tudsz mást kezdeni, takaríthatod rendszeresen.
20%-os ecet.
Hagyd benne egy éjszakára.
Hogyan lehet a vízforralóból eltávolítani a vízkövet ,úgy hogy ne csak 1hétig tartson?Ecetet már próbáltam.Ideig óráig jó.
Napi szinten legalább 3szor használom.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Hogyan lehet a vízforralót vízkőteleníteni?
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?
- Tudja valaki, hogyan lehet a Windows Vistát eltávolítani a számítógépről?
- Macskát hogy lehet eltávolítani?
- Hogyan lehet egy kalózprogramot eltávolítani a számítógépről, ha az ikonja már nincs a gépen?