Hogyan lehet egy kalózprogramot eltávolítani a számítógépről, ha az ikonja már nincs a gépen? (tudásbázis kérdés)
Kedves kisfüles:)
nem tudom mennyire értesz a gépekhez de én a te helyedbe menteném lefele az adataimat "ami fomtos neked képek,levelek stb" és leformáznám de elötte megprobálnék szerezni 1 win xp mert ugye nincs oprendszered akár kalozt is és kiirnám hogy amikor megvolt a vincsi formázása legyen mit felrakni
ha nem csináltál még ilyet akkor privibe tudom mondani a többi segitséget
az anyagod ami nem tudom mennyi egy 4GB pendriverre letudod menteni
minden programot az új telepités után visszatudsz huzni a gépre gondolok itt alaplap,vidikari,hangkari de még sp2 is
ezek nagyon 1xrü dolgok nekem de ha valaki nem ért a géphez annak bü+bá:)
az open suse az 1 lin rendszer és mivel nem értesz hozzá jo hogy nemtudtad felrakni
ha azt akarod hogy segitsek irj privátba
Kedves meacska
Légyszives ezt fejtsd ki részletesen,hogy mire gondolsz.
Köszi:Farkas Kriszti
Kedves Éva001
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat,mindenkinek minden tanácsát megfogadtam,de eddig sajnos semmi nem jött be,sőt sajnos utólag kiderült,hogy nincs is XP operációs rendszert telepítő lemezem,viszont Linux van.Erre a következő szöveg van rá írva:OpenSUSE 10.0,megpróbáltam telepíteni,de sajnos nem sikerült,van még valami ötleted,hogy mit lehetne még tenni?Sehogy nem akar ez a program eltünni,de nagyon szeretném,ha sikerülne eltüntetni.Nagyon szépen kérlek,ha tudsz segíts nekem
Nagyon köszönöm
Szia:Farkas Kriszti
Babu Lee freemailt már nem nagyon használnak mert igen cikis:)
de reggeteg jo mail oldalsk vannak szivessen küldök privibe ha gondolod:) ilyenek biztos nem fognak elöfordulni
söt szebbnél szebb háttereket skineket lehet belehuzni és magyarul is van:)
1 CCleaner+1 Advenced System Care-et nem ártana a gépedre feltenni én naponta futtatni nem tart semeddig meg 1 jo virusirtó sem árt pláne hogy az xp nem eredeti igy nincs tüzfal
ennyi
Igen, igazad van... Fáradt vagyok, na... Félreértelmeztem... :(
Azért az a Firefox nem árthat majd amúgy :)