Hogyan lehet a már kész (megkelt) pizzatésztát "életben tartani" órákon át? (tudásbázis)
7. rucuka
2008. szept. 3. 10:01
En tepsibe szoktam tenni, rarakok mindent,ugy teszem be a hutobe. Masnap is lehet sutni- a meleg sutobe csak be kell tenni (Pont igy le is lehet fagyasztani)
6. 9df60c3431
2008. aug. 30. 12:33
szerintem a meleg sütőben kell tartani, akkor melegen és frissen vár minket :)
5. gazsika
2008. aug. 30. 12:31
Hűtőben kell tartani a tésztát, de ott is túl tud kelni. Ilyenkor újra át kell dolgozni. - pizzériában dolgozom
4. anyuca66
2008. aug. 30. 12:19
Jól tanácsolod, szerintem is a hűtő, de nem a fagyasztó.
3. f9a0a36712
2008. aug. 30. 12:12
Dugd be a hűtő leghidegebb pontjára, de ne a mélyhűtőbe. Ha kivetted, fél órát hagyd melegedni, esetleg újra kelni.
2. Szeszipuszi
2008. aug. 30. 12:12
A pizzériákban is csak előkapják a tésztát és már nyújtják, sütik is. Hogyan, milyen hőmérsékleten kell tárolni a tésztát, ha már megkelt, de nem akarom még kisütni?
1. Szeszipuszi
2008. aug. 30. 12:09
Hogyan lehet a már kész (megkelt) pizzatésztát "életben tartani" órákon át?