Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan lehet a darazsakat, méheket távoltartani a pl: az itthoni játszótértől? fórum

Hogyan lehet a darazsakat, méheket távoltartani a pl: az itthoni játszótértől? (tudásbázis)

9. misz
2010. ápr. 10. 00:23

Az öcsém méhész, és elég jól ért a darazsakhoz is. Azt mondta, hogy a spray-vel csak óvatosan, mert nem öli meg egyből őket, hanem megbolondulnak tőle pár percre és akkor könnyen vadulnak és támadnak.

Szerinte egy biztos módszer van, a tűz.

2010. ápr. 9. 15:40
Ki kellene füstölni őket, illetve este, mikor már alszanak, akkor teljesen hatástalanítani a fészküket. Ha nagyon brutál méretű, akkor ajánlatos valami szakavatott ember segítségét kérni!
2010. ápr. 8. 12:04

Lehet kapni darázscsapdát és egész jó a "hatásfoka" és a gyerekre sem káros...

Ha nagyon sok darázs van akkor tuti van valahol a közelben egy kas amit meg kéne keresni és darázs írtó spray-vel likvidálni. Sajnos az a leghatékonyabb, mi tavaly küzdöttünk velük eleget. :( 1-2 akkor is lesz de akkor már kisebb a valószínűsége a csípésnek.

6. andi6020 (válaszként erre: 4. - Kangaroo)
2010. ápr. 8. 10:49
Viszonylag messzire teszem, és működik is, csak én parázok a darazsaktól. Jobban, mint a gyerekek :-)))
2010. ápr. 8. 10:47
Egyébként engem is érdekelne valami tuti tipp.
2010. ápr. 8. 10:46
Messzire kell rakni az üveget! :-P
2010. ápr. 8. 10:32
Erre én is kíváncsi lennék. A cukros vizes üveg, az jó, igaz, hogy öli, de úgy, hogy odavonzza. Olyan kellene, hogy a környékre se jöjjenek, de a módszer számomra is ismeretlen.
2010. ápr. 8. 10:30
NEM MERNEK KI MENNI A GYEREKEK MERT OTT RÖPKÖDNEK ÉS A KICSI ALLERGIÁS is a rovar csípésre HÁLA ISTENNEK még méh nem csípte meg de az allergia teszt külön a héh -re sem mutatta ki hogy az gondot okozna -e ?
2010. ápr. 8. 10:27
Hogyan lehet a darazsakat héheket távoltartani a pl: az ithoni játszótértől?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook