Hogyan lehet a bőrkabátot tisztítani? (tudásbázis)
6. de Luca (válaszként erre: 5. - Arianne113)
2012. szept. 11. 11:38
Ilyenben nem merném :-)
5. Arianne113
2012. szept. 11. 11:07
Na, ez eddig jó köszönöm :) Csak épp nemtudom most merjek nekiállni vagy ne, nekem csak régi mosógépem van forgótárcsás nincs semmilyen programja.
4. de Luca
2012. szept. 11. 09:32
Hüledezzen mindenki, de én a térd alá érő hasított szarvasbőrkabátomtól kezdve az összes velúrcuccomon át mindent kimosok 30 fokon gyapjúprogramon gyapjúmosószerrel. Nem ment össze semmi, nem lett foltos semmi, teljesen patent lett minden.
3. Georgina319
2012. szept. 11. 05:59
Bőrkabátot Isten őrizz, hogy víz érje. Ki ne mosd, mert utána dobhatod ki, mert megkeményedik. Kívülről paraffin olajos vattával tisztíthatod meg, belülről, meg benzines liszttel, úgy, hogy a benzint összekevered a liszttel, rákened a bélésre, és ha rászáradt, lekeféled róla.
2. Arianne113
2012. szept. 11. 04:50
Sziasztok! Édesapámnak találtam nemrég egy nagyon jó bőrkabátot, csak ki kéne tisztítani, mert igen poros szegényke. Tisztítóban nagyon drága, 6 ezerért tisztítanák ki, aztán gyakorlatilag gyerek méret, tehát apu nem az a nagy ember...
ma szeretném kimosni, csak nem tudom hogyan kellene, hogy nehogy baja legyen, nem mosom össze semmivel. Ötleteket várok akinek van szívesen fogadom :) köszönöm!
1. Arianne113
2012. szept. 11. 04:49
Bőrkabát tisztítása
További ajánlott fórumok:
- Hogyan és mivel lehet a legszebben ablakot tisztítani?
- Hasított bőr "cowboy kalapot" hogyan lehetne tisztítani? Tudom, tisztítóban, de otthon valami tuti ötlet?
- Hogyan, mivel lehet tisztítani a bőrkabátot?
- Tudja valaki, hogy mivel és hogyan lehet tísztítani a fürdőkád fuvókáit?
- Kívül velúrbőr, belül műszőrmés bőrkabátomat hogy tudnám tisztítani?
- Hogy lehet bőrkabátot belülről tisztítani?