Hogyan legyél "Jó csaj?" (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Én nem vagyok tökéletes, hiányzik belőlem a hiba (kövezzetek meg:D) muhahahaha
Nya, de most komolyan. Önbizalmam csak annyi van, ami egészséges, lehet egy kicsit kevesebb. Olyan vagyok amilyen, szerencsére már találtam olyat aki elfogad ilyennek, a többi pasi véleményére pedig magasról...
AMEN ^^
Jó csaj?
Legyél természetes!Ne játszd meg magad,legyél önmagad,ne akarj más lenni,mint aki/ami vagy,se több se kevesebb!:)
És az alapdolgok,de azt már irták(ápoltság,stb)
Azért nem azt mondtam, hogy olyannak lenni, mint más. Úgy értettem, hogy míg más pattog magában, ha rád néz, és te fel sem veszed őt. Azaz téged egyáltalán nem foglalkoztat a másik gondolata, és szerintem minden korosztálynak megvan a maga 'konkurenciája'. Erre a szintre gondoltam. :)
[Ilyenkor az is eszembe jut, hogy olyan történeteket hallottam már, ahol a családanya, felnőtt nő riválisként nézett egy nála jóval fiatalabb lányra.]
kb 2,5 éve nem "versengek" egy csajjal sem!
Ha meg is nézem őket,sosem fordul meg a fejemben,hogy szeretnék olyan lenni mint ő/ők!!!!
Jaaa,a másik verzió ez!Volt már velem is ilyen! :))
sokszor gondolkodtam már azon,hogy amikor jól megnéz egy pasi,lehet nem azért néz meg,mert jó csajnak talál...lehet valakire emlékeztetem őt,vagy éppen rondának talál!wehehehe :)))
A 'jó csajság' ott kezdődik, hogy az alapok meglegyenek. Legyél ápolt, és tartsd magad Nőnek. Nem feltétlen kell a feszes ruha állandóan. Például a férfiakon én is szeretem a farmert, de a Párom nem olyat hord. Egyszer nem mondtam még neki, hogy ilyen fazonú és színű farmert hordjál már légy szíves, mert az olyan férfias, nekem az tetszik.
Túlságosan belé sulykolják a nőkbe, hogy ezt meg azt viseljen, ilyen-olyan kencével. Legyél magabiztos. Minden, ami veled kapcsolatos mindig legyen rendezett, legyen szép a sminked, ha nem fested magad, háááát " akkor megiszok még néhány sört "..., szinte mindig viselj szexi, efszes ruhadarabokat; a hajad is mindig úgy álljon, ahogy a fodrásztól eljössz; mindig finom parfümöt használj, legyél okos(persze, minket férfiakat ne szárnyalj túl), konyhatündér, házvezetőnő, sikeres, kedves, ötletes, mosolygós, vagány, bulizós, vagy épp nyugodt. Figyelj mindig a gyerekre, ne szóld meg a Teremtés koronáját! Legyél nagyon jó az ágyban, és legyél elégedett.
Na jó, most általánosítottam. :DDD
79 és 80 hsz eddel egyet értek.
Hogyan legyél "Jó csaj?"
Ezt mi is feltesszük a pasiknak..
Taníts Mester! Még, még, még! :DDDDD
Most, hogy elmentek a férfiak, beszéljünk a JÓ PASIKRÓL is. ;)
Ezen akkorát röhögtem, hogy meg is köszönöm!
Amiket leírtál, azoktól egy nő így is sokkal nőiesebb lehet, mint egy jellemtelen, másolt ember.
Engem amúgy sem az érdekel, hogy tetszek a férfiaknak, hanem az, hogy így, ahogy vagyok, megtetszek egy férfinak, aki nekem is tetszik.
De ha a jó pasikat néznénk, akkor persze ott lehet minden gusztustalanságot csinálni...
:D LOL!
Viszont látás.
Az, hogy valaki "jó csaj", belülről jön, a belső kisugárzásból, ha valaki elhiszi magárol hogy jó csaj és ugy érzi magát, akkor az is lesz, mert azt sugározza ki! A külső szépitőeszközök már kiegészitik a dolgot :)
Mert vannak olyan nők is, akiken vastagon ül a külső vakolat, meg a szexi cuccok, minden, mégse mondnám rájuk hogy "jó csajok"...
Nem tom hogyan legyek jó csaj, az vagyok!(ezért megégetnek:)))..Szóval, szerintem próbáljatok olyan természetes és mosolygós lenni amennyire csak lehettek, mert ezt mindegyik pasinál bejön(persze ha külsőre is van valami vonzerő)..Valljuk be nehéz manapság megfelelni az igényeknek, mert annyi mű maca rohangál erre-arra.
Például vagány belevaló csajok viszont vannak, vagy szinglik(pénzük, saját cégük van..stb), vagy aki nem ilyen kaliber az meg már elkelt...A pasik szeretik a vagány csajokat, akiket ugyan lehet gyámolítani, de büszkék is tudnak lenni a sportos, mindig tettrekész helyes, vagány barátnőre:)))...Nekem a pasijaim nagy százaléka, bukott a megfelelő időben "bedobott" vicceimre, kacér kacsintásra...stb...
Már más is írta, de én is ezt tanácsolom: vonulj kicsit vissza. Ha egy pasi túl sok gyengédséget, figyelmet kap, előbb-utóbb visszavonul, bezárkózik. Szerintem ez történt veletek is. Ha te többet akarsz kapni, akkor nem az a jó megoldás hogy többet adsz, és majd akkor... Nem. A pasik fordítva működnek. Hanyagold egy kicsit, vonulj vissza te, és mindjárt nyitottabbá válik. Kevesebb odabújás, kényeztetés, és máris hiányozni kezdesz neki. És akkor jön majd magától, és megadja amire vágysz.
De ha folyton rajta lógsz, biztos hogy egyre kevesebb gyengédséget kapsz tőle, mert azt hiszi, ha többet foglalkozna veled, akkor már egyedül lépni sem hagynád...
HALI!
NEM A KÜLSŐ SZÁMÍT ÉN EGY KÖVÉRNŐ VAGYOK ÉS MÉGIS ÉRDEKLŐDNEK A PASIK IRÁNTAM
További ajánlott fórumok:
- Kangoo Jumps - legyél te is kenguru!
- Mi kellene még, hogy teljesen boldog legyél?
- Ki kicsoda itt? Fontos, hogy az legyél itt (is), aki vagy?
- Mindenképp szerelmesnek kell lenni ahhoz hogy féltékeny legyél?
- Párkapcsolati játszmák avagy hogyan ne legyél egyedül a lila ködben...
- Te hogyan edzed az akatatodat, hogy kitartóbb legyél?