Kangoo Jumps - legyél te is kenguru! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Kangoo Jumps - legyél te is kenguru!
Sziasztok!
Én is megválnék sz-eretett kis kangoo cipőmtől. Egy évig nagy szerelem volt, de mostanában más sportok felé kacsintgatok, így kihasználatlanság miatt megválnék tőle.
Fekete narancs, extra erős rugóval, sőt, az eredeti rugóját is hozzá adom, amit soha nem használtam. M-es, 39-41-es lábra. Kérdések, infók, képek itt: az.uritok@gmail.com
Szép napot! :)
Sziasztok!
Szeretnék 38-39-es lábra kangoo cipőt (eredetit).
Ha valakinek van esetleg eladó, akkor írjon e-mailt legyen szíves. arvaregina@gmail.com
Hol lehet csak csatot venni Jumping Jax cipőre?
Amúgy vennék is kangoo cipőt, 40-es lábra kellene olcsón. :-) lya2@freemail.hu
Sziasztok!
Eladó egy használt, de jó állapotú, eredeti fekete-fehér kangoo cipő hordozó táska.
Apró hibája, hogy az egyik fülénél elszakadt a varrás, így javítani kellett - ettől függetlenül tökéletes és strapabíró darab. Nem kell félni attól, hogy elenged a kangoo cipő súlya alatt (én is ebben hordoztam a cipőmet)!
Képeket e-mailben tudok küldeni.
A táska Vácott vagy Budapesten tekinthető meg és vehető át személyesen.
Érdeklődni lehet a következő elérhetőségeken:
+36-30-867-9367
sabyna_toth@yahoo.com
Sziasztok! Szeretnék Kangoo Jumps cipőt venni, eléggé olcsón. Mert nem rég kezdtem csak járni edzeni és nem szeretnék még olyan nagy összeget belefektetni.Lehet használt de jó állapotú 37-es 38-as lábra 66 kg-ig. Ha valaki tud kérem írjon!
kingahorvath@freemail.hu
sziasztok szeretnék, egy S-es kangoo cipőt, az én lábam 38as. valakinél használtan eredeti eladó??
KJ model KJ-XR3 Black/Orange
de a színe mindegy lenne:)
Sziasztok!
M-es félkemény, fekete-lime, használt, de szuper állapotban lévő kangoo cipőm eladó! Ár: 40.000 ft!
Érd.: judy0708@freemail.hu
Sziasztok!
Keresek Kangoo Jumps KJ XR3 cipőhöz táskát! Van valakinek eladó?
várom a leveleket képpel.
Üdv: Hajdu Márta
hajdumarti75@gmail.com
Sziasztok!
Fekete-lime M-es, félkemény kangoo cipő eladó! Az egyik alsó shell sajnos elrepedt rajta, ezen kívül kitűnő állapotban van! Így 35.000 Ft lenne az ára, vagy új shell-el 42.000! (Ha teljesen puha talpat szeretnél, új shellekkel, az is megoldható, úgy 43.000 ft lenne.)
Ha érdekel, e-mailben tudsz érdeklődni: juzmocska@gmail.com
Van eladó új,karcmentes kangoo jumps cipőm.60.000ft volt plussz tetettem rá extra erős shellt,hogy kibírjon és így 120kg-ig terhelehtő ez 28.000ft volt rá.
Valakit érdekel írjon
Sziasztok!
Szeretnék Kangoo cipőt vásárolni,minél olcsóbban 38-as méretben,a lányommal felváltva használnánk :)Ha valaki tudna,írjon,nagyon megköszönném :)
Köszi,sziasztok!
anduka1@gmail.com
Tapasztalatok?
Ki volt? Jó volt?
Sziasztok!
Kangoo Jumps KJ XR3 cipőt keresek,ha valaki tud 37-es 38-as lábra 65 kg-ig, max. 30-35 e Ft. -ig, használt is lehet, de jó állapotú!-kérem írjon- (képet kérek)
köszi,sziasztok
preznanszky.l@gmail.com
szia!
Semmiképp ne legyen nagyobb, mert kidörzsöli a lábad ahogy lötyög rajta!!! 37-38-as lábra S méret a jó L-es Light shellel
Sziasztok! Kangoo cipőt szeretnék vásárolni minél olcsóbban, de jó minőségűt.
Tud valaki segíteni?
Lenne még egy kérdésem, 37-38 cipő kell a lábamra, ezt is úgy kell megválasztani, mint egy normális cipőt, vagy egy számmal nagyobb kell hogy legyen?
kangoo cipőt keresek,csak eredeit és nem az ocska ugrálót ,amit sajnos sokan árúlnak eredetiként.
Nekem 40-es kellene (H)=shell
üziben keressen aki tud.
eladó 37-40 ig van méretileg,eredeti teljesen.Kangoo jumps
23.000ft-ért
szólj ha érdekel
Sziasztok!
Keresnék eladó Kangoo cipőt 38-39-es lábra.Ha van valakinek,jelentkezzen,vagy írjon privit!
Sziasztok!
Keresek 37-38-as lábra való, kemény talpú kangoo cipőt. Lehet használt, de jó állapotban legyen, jó állapotú béléssel. Ár: max. 30-35 ezer Ft. Az ajánlatokat az elcsi22@freemail.hu-ra várom.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- A Kangoo Jumpsról szubjektíven
- Valaki tudna segíteni a házimban?..... 6 kenguru 6 perc alatt 6 zsák füvet eszik meg...hány kenguru eszik meg 100 perc alatt 100 zsák füvet?
- Mikortól hordhatom a kislányomat kenguruba? Most 2 hetes.
- Mennyi idős kortól lehet pici babát kenguruban vinni?
- A Kangoo Jumps-ot lehet nagyobb túlsúllyal is végezni?
- Tud valaki Szombathelyen olyan konditermet, ahol van "Kangoo Jumps" edzés?