A Kangoo Jumpsról szubjektíven (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A Kangoo Jumpsról szubjektíven
Sziasztok!
Nekem is van egy eladó kangoo cipőm. , méretre állítható. cipővel bele lehet bújni, bepattintható pántokkal lehet állítani a szorosságot 2 helyen. ajándékba kaptam, kihasználatlanság miatt adnám el. ingyenes próbát fel tudok ajánlani. akit érdekel, keressen bátran.
Sziasztok!
Eladó egy teljesen új kangoo KJXR3-as cipő. 37-es lábra való, két csattos, amerikai számozás: 5
Ajándékba kaptam , soha nem használtam.
Ára: 38.000Ft
e-mail: virami@freemail.hu
írj, ha érdekel. Bp-en lehet átvenni a XVIII. kerületben.
Sztem nem eszek sokat,inkább az a baj hpgy imádom az édességet,és mindennap eszek is :S
167 cm vagyok és 60 kg,szóval nem vagyok kövér,csak rossz helyen vannak a plusz kilók és elég narancsbőrös is vagyok. akkor a heti 2 óra kevés? ne is várjak változást?
Mit/mennyit eszel mellette?Ez is nagyon fontos.
A heti 1-2 mozgás pedig (szerintem) kevés.
sziasztok!
én 2 hónapja jáeok kangoozni és imádom!
csak az a baj,hogy nem fogyk tőle! csak heti 1szer tudok menni,mert csak annyiszor van sajnos,de mellette heti 1szer spinningre is járok.
2 hónap alatt miért nincs semmi változás?
ti mennyi idő alatt fogytatok vagy alakultatok tőle vmit?
A Kangoo nagyon király :)
viszont van egy eladó cipőm 42-43-as méret, de 41-es lábra is jó. h vkit érdekel írjon!
Sziasztok!
Én is imádom a Kangoo -t! Olvastam itt sok kérdést, amire igazából a válasz a magyarországi kangoo club oldalán megtaláljátok. Például, hogy hol vannak a termek, ahol órákat tartanak. Néztem az új típusú cipőket nagyon jól néznek ki. Én a teremben szoktam bérelni, úgy olcsóbb. Bár a sajátnak én is jobban örülnék:)Fárasztó az edzés, de közel 9 kilót fogytam tőle 4 hónap alatt. Szerintem, aki elkezdi ne adja fel, megéri!
szia!
Mióta kangoozol? Én 15 percet bírok itthon ugrándozva, egy edzés mennyi idő? elsőre kibírható? Én már a 16. percben megfulladok:)
sziasztok
cipőm van,de még nem jártam órán..tudom vicces:) itthon próbáltam kangoozni, de kb 15 perc után nem nagyon kaptam levegőt,és úgy " hörögtem" mint egy TBCs, sőt váladékot köhögtem fel.Nem voltam megfázva előtte.volt valakinek ilyen tünete a kangoozás kezdeti szakaszában? ez normális dolog? miután pihentem egy kicsit a tünetek megszüntek.Tudom, hogy a kangoo fokozza a tüdőkapacitást,és az oxigén felhasználást,így gondolom ez lehet az oka a tüneteknek, de azért megkérdezem.
A neten most néztem, 60ezerért láttam!
Nem tudja valaki, hogy Nyíregyházán van valahol ilyen Kangoo Jump óra?
Meg ilyenkor kell saját cipőnek lennie vagy adnak?
Köszi aki tud segíteni
Sziasztok!
Én lajosmizsei vagyok.Náliunk nincs kangoo pedig szeretnék járni.Mennyibe kerül megközelítőleg egy kangoo cipő, és hol lehet ilyet kapni?
Miskolcon van kangoo?
jó lenne menni.
érdeklődőm beindult-e már Miskolcon, mert szeretnék járni és fogyni.
persze az is érdekel 93 kg nőt el bír-e a cípő?
Lesz Miskolcon, legalábbis dolgoznak rajta az illetékesek. A leendő oktatóval együtt járunk a képzésre. :-)
Picike türelem, ha beindul, arról biztos értesülhetsz majd.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok a KANGOO (jumps) sportról?
- A Kangoo Jumps-ot lehet nagyobb túlsúllyal is végezni?
- Mennyi idő alatt és mennyit fogytál a kangoo jump edzéssel?
- Győr-Moson-Sopron megyében hol van lehetőség Kangoo aerobic órára?
- Milyen kangoo cipőt vegyek?
- A siker objektív, szubjektív, dinamikus és komplex megközelítéseinek hol nézhetek utána?