Milyen kangoo cipőt vegyek? (tudásbázis kérdés)
nem mondta az edződ,h újat éri meg venni?az tuti eredeti és senki nem taposta ki
ráadásul nem sokkal drágább,mint egy használt
én is most arra gyűjtök
Sziasztok! Látom,hogy régen érkezett ide hozzászólás,de megpróbálok ide írni,hátha vki rátalál. Több mint 4 hónapja járok rendszeresen Kangoo órára,melyet nagyon szeretek. Cipőt eddig béreltem, de most már szeretnék sajátot vásárolni. A nagy szerelem a fekete-rózsaszín. Ha van vkinek eladó,kérem jelentkezzen! Köszönöm! Kata
kinleykata@gmail.com
Eredeti KJX R3 Kangoo cipő (6) 38-as eladó. Képeket külsök.Ingyenes házhoz szállítás Budapest-Tatabánya környékén.
tel.:20 3691789
Szia kszyszy!
Tudnál segíteni abban, hogy milyen cipőt vegyek?
158 cm magas vagyok, viszont 88 kg.
Imádok Kangoozni, és mindig megfelelő cipőt kaptam (38-as lábam), de most jött egy új oktató, és férfi cipőt kapok 38-as betéttel, de állati kényelmetlen.Kemény a rugó és nagy a cipő, mivel legalább 42-es férfi méret.
Azt mondja, hogy ez az , ami nem törik szét alattam. Én úgy gondolom, hogy egy 38-as cipőben csak rugót kellene cserélni, ami elbírja a súlyomat.
Előre is köszi a választ!
Szia!
Neked elég lenne a L-es talpú (puha) cipő egy erősebb t-springgel. A kangoo weboldalt meg tudod nézni.
De csak eredeti cipőt vegyél mert vannak másolatok is, mert kikészül a lábad tőle.
Észre fogod venni a különbséget köztük. A utánzat meg se fog alattad mozdulni mivel azokba műanyag a rugó és durván kemény a talpa!
szisztok.jelenleg 178cm vagyok és 77 kiló.elkezdtem kangoora járni.ami sztem nagyon jó.de szeretnék saját cipőt, de annyi féle van. hogy nem tudom milyen a jó.
ha vkinek van ötlete, esetleg hozzáértő, szíevesn várom a segitséget.köszi
További ajánlott fórumok:
- 1 éves kisfiamnak milyen cipőt vegyek?
- 1 éves kisfiamnak szeretnék cipőt venni, szerintetek milyent vegyek? Eddig Siesta szandija volt, de most olvasom, hogy a Siesta nem jó?
- 16 hónapos babámnak milyen márkájú (viszonylag olcsó és jó) cipőt vegyek?
- Milyen színű cipőt vegyek fel? A szoknyám lila, blézer bézs-rózsaszín.
- Egy éves totyogó számára milyen cipőt/csizmát vegyek ami egészséges a kicsi lábacskái számára?
- Milyen téli cipőt vegyek a kislányomnak? 2éves. Del-tex-ről tapasztalatok?