Hogyan legyek sikeres? (beszélgetés)
Ej már. Ez mintha nem új dolog lenne Nálad, nem? :)
Pontosan milyen sikerekre vágysz? Anyagi vagy inkább olyanokra mint a banki hitelek, személyi? :)
:-)
Oké,kipróbálom.
Olyan munka,hogy neked is kell embereket vinni,azt hiszem,és akkor részesülsz a forgalmunkból,talán.Ne kövezzetek meg,ha nem így van.
Én nem szeretem,nem tudok erőszakos lenni,és olyat eladni,amiben nem hiszek.
Agyalok ezerrel,mit tegyek,merre induljak.
Ma bevittem önéletrajzot egy helyre,holnap kettőt viszek még,és megyek állásinterjúra,tízre.
Drukkoljatok.Nagyon kell valami.
Igen,próbálok előre nézni.
Szeretnék végre főszereplő lenni a saját életemben.
Minden sikeresen elvégzett tanfolyam megerősített téged?
Tudod hasznosítani őket?
Én is szeretnék párat elvégezni.
Sosem késő tanulni,ugye?
Hú,az MLM nem megy nekem,Zepterrel ki lehet üldözni!!!
Itt a válasz a 13.hsz edre. :)
Jó ötlet a tanfolyam hidd el! Tanulhatsz, embereket ismersz meg, közösségben leszel, sikeres vizsga után meg a többi adja magát. Én hülyeségből iratkoztam egy tanfolyamra 5 évvel ezelőtt, mert már akkor is szivattam magam. :P
És azt sem tudom,mi az a munka,amit szivesen végeznék.Tudom,ez nem így megy,persze,jelentkezem sok helyre,és elvállalom,ha felkínálnak valamit,nyilván.
Tanfolyamot is szeretnék végezni,hezitálok,melyik legyen,amivel el tudok helyezkedni.
Tudom,sok ez egyszerre,de muszáj,el kell foglalnom magam,mert nem akarom,hogy a negatív gondolatok ismét eluralkodjanak rajtam.
Szeretnék határozottabb lenni,céltudatosabb.
Tudom,hogy ha ez belül meglesz,azt kívülről is észre fogják venni.
Összecsaptak a hullámok a fejem felett kissé,így néha nagyon magam alatt vagyok.
Elsősorban olyan munkát,amivel pénzt kereshetek.
Átértékeltem a dolgokat,már beérem annyival,hogy hó végén tuti megkapom a fizetésemet.Utolsó munkahelyemen még nem fizettek ki,nincs pénze a vállalkozónak,azt mondja,a héten kiderül,mi lesz.
Jó érzés lehet emberek között dolgozni,beszélgetni,együtt küzdeni a határidővel,stb.
Lehet,ha ez meglesz,nyugodtabb leszek.Most kapkodok mindenfelé,szinte kapálózom.
De nem látom a másik partot.
Jelen esetben belátok.
Ez nem biztos hogy jó,nekem legalábbis,mert talán átestem a ló túlsó oldalára,és nem látom a fától az erdőt.
De valahogy magammal van bajom,és most úgy érzem,változtatnom kell.
Nem tudom,merre induljak.
Van előttem példa,akinek irigylésre méltó élete van.
Diplomás,csinos,a férje imádja,mindenük megvan.
A fellépése nagyon határozott,csak úgy sugárzik róla az önbizalom.
Elhatároztam,hogy változtatok az életemen.
Mi a siker titka?
Osszátok meg velem,jelenleg nincs munkám sem,így tényleg a nulláról kell kezdenem.
További ajánlott fórumok:
- Szülőként hogyan kezelitek, ha az egyik gyerek sikeresebb, mint a másik?
- Sikeres fogyózók! Mennyit, mennyiből, mennyi idő alatt, hogyan, hány centivel?
- Te hogyan jöttél rá miben vagy sikeres? Nekem mit ajánlanál?
- Szerinted mit kell tenni ahhoz, hogy sikeres és gazdag legyek?
- Sikeres lombik - neked hogyan sikerült?
- Miként legyek sikeres?