Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat? (beszélgetés)
Ausztráliából...? Onnan nem látja. Csak a hátoldalát láthatja, mert alúlról nézi... De, lehet hogy láthat egyebet is....
...alúlról...
Én tudtam magam törölni, bár különböző napokon többször is próbáltam, és egyszer engedte végre.
A poén, hogy néztem, hogy mi a viharért írogatnak pasik, mikor a fb lapomon ott van, hogy kapcsolatban. Egyébként önkényesen lecserélte a Badoo az ottani fotómat egy olyanra, ahol egyedül vagyok. Miután nem tudtam törölni magam, tettem rá nagy ívben, de a párom tudta, mert beszéltünk róla. Aztán az egyik barátunk mondta mikor nálunk volt, hogy ő ott keres párt, és láttam hogy én is fent vagyok, és Pécsre vagyok beírva, holott nem is ott élek. :)
Így-így. Pontosan. Én is ezt csináltam.
Van valami ilyen, hogy Badoo profil törlése. Megkérdezi, hogy mért akarod törölni magad, meg ilyesmi, aztán a mail címedre kapsz egy jelszót.
Erről a bizonyos Badoo-ról kell törölnöd magad.
Anno én megnéztem, hogy az ismerőseim miként értékeltek. Ehhez el kell fogadnod (fel kell venned) az alkalmazást. Aztán máris egy társkeresőn találtam magam.
Majd sokadszorra, de sikerült törölnöm magam.
Szia!
Bizony van egy ilyen oldal..BADOO ..ha rákattintassz valószinü megtetted akkor automatikusan regisztrál. Innentől kapod a dolgokat. igen ez egy társkereső, nem bírod kitörölni, nem engedi a rendszer. Én is beleestem abba a hibába, hogy megnéztem mi az. nekem az informatikusom törölte a Badot..de még utána is egy hónapig zaklattak. Szval keress egy ismerőst aki a programokból ki törli ezt neked..és többet ne kattints a badoora bármit is küldenek. Aztán abbamarad.
Szar helyzet, engem jelölgettek a világ minden részéről...sok sikert!!!!
Van rá egy tippem, hogy valahogy felkerültem a Badoo-ra (mondjuk ebben sem vagyok biztos, hogy mi ez, valami társkereső?) és ott nézegetett valaki, aki aztán bejelölt.
Szóval az a kérdésem, hogy hogyan jelölhet be valaki Ausztráliából??? Csak úgy véletlenszerűen keresgél bizonyos szóösszetételekre és akkor kiadja a facebook a nevem, vagy hogyan van ez?
Tudtok segíteni?
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Miért nem vállalod Önmagad? Miért "titkos" az adatlapod?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Szerintetek igaz ez a Facebookon belül? Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod
- Lehet azt tudni, hogy a Facebookon ki az aki nézi az adatlapodat?