Miért nem vállalod Önmagad? Miért "titkos" az adatlapod? (beszélgetős fórum)
Hiába titkolja bárki is itt a nevét, úgyis rájöhet bárki a hozzászólásaiból, hogy kicsoda, miféle.
Érdekes, az IWIW-re meg hasonló oldalakra felraknak egyesek mindent.
Mivel különb az, mint itt a Hoxa?
Teljesen egyetértek veled, de amúgy ha valaki figyeli a mai tendenciákat érdemes óvatosnak lenni.
Úgyna úgy haogy aprivát éleben is mások vagyunk úgy itt is. Van aki az egész világot a keblére öleli van aki pedig szeretni biztonsában tudni magát, mert alapból óvatos vagy tapasztalt már egyet és mást.
Két gyerekem van, ők már az un. y generációhoz tartoznak, elképeszt hogy fiatla koruk ellneére mennyire jól levédik magukat:) talán ebben ben van az én paranoiám is. Mikor kicsik voltak , és neteztek én bizony figyeltem mit néznek és egy bizonyos korban utána kerestem úgy hogy ők nem tudtak róla. Bizonyos kor után, pedig már úgy éreztem szükségtelen, mert kellő ésszel viszonyulnak a nethez .
Szerencsére, nincsenek lányaim mert amiket itt látni lehet.......... néha elboraszt hogy nem tudják vagy mondják el nekik hogy ami kikerül a netre az ot is marad. Csak olyan infó kerüljön ki amit tényleg a nagyvilág elé akarnak tárni, és 10-20 év mulva sem lesz ciki.
Mikor én lányként lekeztem szórakozni járni , anyu leült velem bezélgetni és azt mondta csak oylat tégy amit a leendő gyerekeid előtt is vállalnál.Szóval én is ezt mondtam nekik, csak olyat tegyenek ki vagy közzé amikt a szüleik vagy gyerekeik előtt is vállalnának.
A hoxán lehet üzenni priviben, meg lehet nézni ki mit kommol:) magánélet az magánélet :) itt is
Ezen nem kell csodálkozni. Mországon még ennek is meg kell változnia. itt mindenki mindent akar tudni , és sajna csak a másikról- ez olyan régi történelmi idő, amikor az emberek figyelték egymást. a szomszédot...és jelentgettek.....
Engem is követnek, még más portálokra is, - ezzel csak celeb lettem::)) Nevess inkább ezen Te is.
Mert kisvárosban lakok és kinevetnének és egyből elterjedne, hogy én mit gondolok.
Úgy, mint amikor csigát ettünk és megfogadtuk, hogy soha senkinek nem beszélünk róla.
Még haza sem értem de már kérdezték, hogy finom volt a csiga?
Vállalom önmagam,de mindent nem írok az adatlapra.
Visszaélnek az információval.
Sok ember akiket ismerek még a címem és a telefon számomat is tudja.
En is igy gondolom...Es sokan kihasznaljak a kepet arra hogy ha nezetelteres adodik,azonnal az ember kinezeteben talalnak kivetnivalot,mert nem kepesek normalisan visszavalaszolni...
En pl egy olyan kepet tettem ki amin ez van hogy"minek ide kep?ugyis mindenki tudja hogy k..va jol nezek ki:PPP
De azon kivul barmikor megmutatom a kepeim,csak nem akarom vki az szerint figyelje a hozzaszolasaimat.
Egyébként sem értem némelyik fórumozónál az "elvárásokat" a képek kirakása miatt.Mikor valaki beregisztrál, nem az van hogy csak akkor lehetsz tag ha képed van fent.
Van hogy valakivel az ember összezördül, az első szava hogy nem raktál fel képet ne nyavajogj.Pedig nem ettől függ, dehát a nők ilyenek, ha már nem tudnak érvelni jönnek a képpel.
Persze, hiszen ez nem az iwiw,ez az oldal szerintem nem erről szól elsősorban,hogy hogy nézünk ki,mikor születtünk, hol élünk...Az hogy itt ez nagyjából így terjedt el, attól még nem kötelező mindent megadni magunkról.Mindenki maga dönti el hogy névtelen marad-e , vagy sem.
Én pl nem tartom lényegesnek, hogy még a bugyim méretéről is írjak:)
nem kapsz, jól példáztad azt, hogy a téma hülyeség-jó volt a görbe tükör, még ha nem is volt tudatos.
:)
én jót mosolyogtam ezen a megközelítésen.
:)
Ha már a neve titkos,legalább a nemét,korát vállalja az illető,nekem ez a véleményem!
Majd utána szólogasson meg másokat,ha ezt a kettőt legalább bejelöli.
További ajánlott fórumok:
- Tegyél ki te is fotót magadról az adatlapodra!
- Szerintetek igaz ez a Facebookon belül? Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?
- Látni ki nézi a Facebook adatlapod?
- SocialSUN Facebook, nézd meg kik látogatják az adatlapodat!
- Facebook-Kik látták az elmúlt 24h az adatlapodat?