Látni ki nézi a Facebook adatlapod? (beszélgetés)
Ez iwiwen is ment nagyon sokáig.
Butaság,valóban.
Nem tartom kizártnak, hogy létezhet ilyen program, hiszen a myvip-en is tudni, ki nézett meg, de nem hiszem, hogy a facebook beleegyezése nélkül egy ilyen program ott működjön.
Amúgy sem szeretném, ha létezne, inkább én se tudjam, ki nézett meg, minthogy más tudjon rólam, és egyszerű kiváncsiságomba mindenfélét belemagyarázzon.
Na, én letöltöttem, kipróbáltam.
Amit nem értek, hogy a facen nem látok semmit, bár lehet senki nem nézi meg a lapomat.
A többi oldalon, ( mert nekem a munkám miatt 15 oldal van megnyitva) mindenhol felajánlja, hogy invitáljam a barátaim, és hogy kitegye e azt az oldalt a facera.
Na, mit csináltam rosszul????????
Ezek szerint láthatom ki az az ismerős/ismeretlen aki megnéz? Csak telepítenem kell hozzá programot?
Valaki meg tudta nézni ki látták a profilját aki esetleg nem is az ismerőse?
Köszönöm!
"A WhoIsLive révén elvileg bárki láthatja, ki nézi éppen a Facebook-profilját – feltéve, hogy telepítette az ehhez szükséges programot"
További ajánlott fórumok:
- A facebookon lehet látni hogy kinek az adatlapját szoktam nézni?
- Szerintetek igaz ez a Facebookon belül? Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?
- Véletlenül elállítottam Facebookon, hogy ne lehessen látni, hogy éppen ki lett az ismerősöm.Hogy állítsam vissza, hogy lehessen látni?
- SocialSUN Facebook, nézd meg kik látogatják az adatlapodat!
- Lehet azt tudni, hogy a Facebookon ki az aki nézi az adatlapodat?