Szerintetek igaz ez a Facebookon belül? Nézd meg, ki az a 10 ember aki leggyakrabban nézi az adatlapod (beszélgetés)
Nem számítottam rá, hogy ott fogja osztani az észt... Azt gondoltam, ha már össze is veszünk, nem ott fogja kiteregetni ráadásul elferdítve a dolgokat.
Különben igazad van, hasznos is tud lenni, de azért szerintem nem kellene ennyire majmolni ezt az oldalt, mert azért nem olyan istenkirály. Úgy értem, hogy minden cikk végén ott van a megosztás, a tetszik gomb, már lassan szarni sem lehet facebook nélkül - elnézést a kifejezésért.
Azért vannak a facebook-on a biztonsági beállítások, hogy megszabhasd azt is, engedsz-e rajtad kívül mást is, hogy az üzenőfaladra írjon.
Én évek óta fen vagyok, de egyetlen vírust sem kaptam el.
Nekem hasznos az oldal, mivel messze élek az ismerőseimtől, így tudjuk tartani a kapcsolatot, akár többen is beszélgethetünk egyszerre és minden egy helyen van.
Akinek nincsenek ilyen problémái barátokkal,azoknak nem lesznek kínos percei sem.
Amiről írsz az olyan távoli....nem is értem tényleg.A barát az barát,az nem ír ilyet.Aki meg írhatna az nincs az ismerősök közt.
Nekem nincsenek vírusaim sem :)
Hülyeség az egész facebook!
Azért regisztráltam fel rá, mert mindenki ezzel jött és már kíváncsi voltam mi olyan nagy fantasztikus benne. Az elején még az is volt, tetszett az üzenőfal is, a hülyeségek rajta... De aztán kezdtem megunni és felidegesíteni magam rajta, mert a vírusok száma megszaporodott a gépen mikor rászoktam az fb-re, na meg megtapasztaltam a rossz oldalát az üzenőfalnak. A kedves "barátnőm amikor bekattant, az üzenőfalamon olyan mocskot írt rólam, hogy csak lestem, de szerintem mindenki aki látta. Nem is egyszer. Neki ha baja volt, van - mindent kiír. Én nem írok ki már semmit sem, eddig sem írtam ki nagyon semmit, másokat sértő szöveget meg pláne. Ha nekem bajom van, megtisztelem a másikat azzal, hogy neki mondom el négyszemközt, nem mindenki előtt úgy beállítva hogy én vagyok az istenkirály, a másik meg egy szar ember.
Szóval amennyire újdonság volt az elején az oldal, annyira nem érdekel már.
Szerintem az egész oldal úgy ahogy van egy rakat fos ! Bocsi :) Rengeteg rajta a kamu dolog ..
A minap látok egy barátom által ajánlott linket , hogy "nézd meg a lányt aki mentoszra cólát ivott" címmel . Sosem kattintok ilyen baromságokra , de mivel egy barátom ajánlotta mondom bizti nem kamu ..rákattintottam ! Azóta ott zizeg ez a hamis adatlap az üzenőfalamon mindenféle hülye szöveggel ! Blokkolni, törölni nem lehet ..jelentettem azt tök hiába , mert le sem tojták ! Töröltem magam majd újra regiztem hogy megszabaduljak tőle ! Több közösségi portálon is van regim , de ennyi hulladékkal egyik sincs teli !
Időről időre mindig felbukkannak ilyen kamu alkalmazások, amik azt állítják, hogy ha telepíted őket, akkor láthatsz ilyen infókat. Volt 1-2, ami ideig-óráig működött, de általában abszolút nem működnek, viszont jól elkérik a belépési adataid, amit ugye épeszű ember nem ad meg.
Még ha véletlen működne is, nem fog sokáig tartani, mert a facebook tűzzel-vassal irtja az ilyesmit, záros időn belül ezt is le fogja kapcsolni. De sokkal valószínűbb, hogy már eleve nem is működik.
További ajánlott fórumok:
- Ti írnátok a facebookon a pasinak, aki tetszik nektek?
- Bándy Kata gyilkosa a facebookon
- Miért nem vállalod Önmagad? Miért "titkos" az adatlapod?
- Hogyan láthatja valaki a Facebookon Ausztráliából az adatlapodat?
- Milyen társkereső csoportok, oldalak vannak facebookon belül? Ami nem Badoo.
- Lehet azt tudni, hogy a Facebookon ki az aki nézi az adatlapodat?