Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki? fórum

Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki? (tudásbázis)


1 2 3
68. Zebra25 (válaszként erre: 67. - Bc257fd221)
2013. jún. 30. 11:42

kecskéből még nem ettem, de tehéntejből készültet igen

kecskesajtból nem olyan finom?

67. bc257fd221 (válaszként erre: 66. - Zebra25)
2013. jún. 30. 08:46
Tuti,hogy nem folyik ki,viszont,ha hiszed,ha nem a kecskesajt nem is olyan finom rántva.:)
2013. jún. 29. 21:01

házisajt tuti nem folyik ki

ha meg csak bolti van akkor 2x kel panírozni

2013. jún. 29. 20:25
Kétszer kell panírozni.
64. bc257fd221 (válaszként erre: 63. - 41d3c0b96f)
2013. jún. 10. 08:38
Friss sajtból sem folyik ki.
2013. jún. 9. 16:40
Fagyasztott sajtból csináld vastagra vágd , csak kicsit engedd ki, és nagyon forró olajban süsd.
2013. jún. 7. 08:35
Dupla panír, bő zsiradék,sütés közben nem fogatom.
61. lilibe
2013. jún. 6. 20:50
liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa
2013. jún. 6. 17:27
Nem kell dupla panír,hanem kenyérmorzsa kell és ennyi :)
59. csgybzs (válaszként erre: 1. - Anyoca69)
2012. máj. 28. 09:44
Szerintem a dupla bunda nem olyan bombabiztos. Reszeld le a sajtot kislyukú reszelőn, keverd össze tojással és egy kis zsemlemorzsával, formázd, panírozd és süsd. Fűszerezheted, megtöltheted, készen tökéletesen rántott sajt íze van, észre sem lehet venni a különbséget.
2012. máj. 28. 09:37
Dupla panír után egy fél órára be kell tenni a fagyasztóba. Utána sütés közben a sajtnak nincs ideje kifolyni, viszont átforrósodik. Lapáttal forgatni! A hússal szemben a rántott sajtot lehet nagyon forró olajban, annyi ideig, hogy a panír aranybarna színt kapjon.
2009. nov. 15. 11:28

Sziasztok!


Én sem szeretem a dupla panírt,mert rendkívül pepecselős az elkészítése (már eleve a bundázásnak...)

Kipróbáltam egy dolgot és nekem bevált: a panírozást úgy kezded mintha orly-módra készítenéd az ételt. Ez annyit jelent hogy a lisztet és a tojást összekeverem sűrű masszává (a sör helyett kis vizet használok), ebbe mártom a sajtot, lecsöpögtetem, majd bele a panírmorzsába és jól megszórom a tetejét is.Pár perc múlva megnyomkodom hogy minél több morzsát vegyen fel...

56. Yulcsy
2009. ápr. 16. 11:32
Én nem szavazok a dupla panírra.Úgy tiszta olaj lesz az egész.Nekem az vált be, hogy lefagyasztom sütés előtt.Előre elkészítem a szeleteket, és már csak rántani kell.Még SOHA nem folyt szét a sajtom.Én sem villával fordítom, hanem lapáttal,így nem kell szétszurkálni sem.:)
2009. ápr. 16. 08:18
Nahát! Akkor mindenki egyet ért a dupla panírral. Én már le sem írom, úgy is arra szavazok! :)))
2009. márc. 30. 22:46

Dupla panír, de úgy,hogy mindenütt teljesen fedje a sajtot. Lisztbe forgatás előtt vizezd be egy kicsit, így jobban tapad. Fontos,ha villával panírozol ne szúrd bele és csak nagyon finoman érj hozzá. A lényeg, hogy a panír sehol ne sérüljön meg. A forró olaj is fontos, de bőven legyen olaj az edényben, hogy ellepje a sajtot.

Szerintem a kaskaval sajt az egyik legfinomabb rántva. Csak ritkán lehet kapni......legalábbis mifelénk.

2009. márc. 30. 14:25
Liszt, tojás, liszt, tojás, zsemlemorzsa.
2008. dec. 12. 11:21
liszt-tojás-liszt-tojás-prézli. én így szoktam panírozni és nagyon forró olajba gyorsan sütni.
2008. dec. 12. 11:19
Sziasztok!Rántott sajt:Nálam dupla panír szigorúan forró olajban hirtelen megsütöm mindkét oldalát, és nem villával veszem ki
50. Borsa
2008. dec. 12. 11:03
És a rántott Camembert - nek mi a titka? Egyszer sütöttem, és elképesztően boldog voltam, hogy nem folyt ki - aztán jött a feketeleves: amikor megvágtuk kiderült, hogy a belseje olyan híg lett, mint a víz. Mit rontottam el?
49. Szamó
2008. dec. 12. 11:02

én is a dupla panírra szavazok!

Ja, és nagyon meleg olyaban, hirtelen sütni!

Csak a panírnak kell megpirulni, nem úgy, mint a rántott husinál.....

2008. dec. 12. 10:54
duplán kell panírozzni, és sütés előtt egy fél órára be kell tenni a hütőbe
2008. dec. 12. 10:50
Duplán panírozom
46. Holly (válaszként erre: 40. - 8da8a563b7)
2008. dec. 9. 19:43
Én is így csinálom. És nekem se folyik ki, még frituban sem.
45. 52d3e0b8a8 (válaszként erre: 43. - Doboska.p)
2008. okt. 22. 17:19
Én is így készítem!
2008. okt. 22. 13:25
Dupla panír
2008. aug. 19. 16:18
Én dupla panír után beteszem egy fél órára a fagyasztóba. ha kiveszem azonnal sütöm- Ha fordítom alá nyúlok és nem beleszúrom a villát. 10-ből 8 sikerül.
2008. aug. 19. 15:37
Dupla panírozás.
2008. júl. 16. 14:12
A dupla panir tényleg jó! De amikor sül és megforditod, vagy amikor kiveszed ne szúrj bele villát! Inkább lapáttal vedd ki az olajból!
2008. máj. 22. 09:58

liszt-tojás-prézli-tojás-prézli. én csak így szoktam és nem folyik ki.


Viszont egyszer hogy jártam :DDDDD kész a rántott sajt, beleállítottam szépen egymás mögé a jénaiba, lefedtem. kb negyedóra múlva ettünk. párom beleharap, és csak a prézli volt :DDDD merthogy melegen állítottam a sajtot és lefolyt :DDDDD párom meg a tetejébe harapott :DDDDDDDDDD

2008. máj. 21. 21:23
Én a tojás morzsa kört 3* szoktam,és nem folyik ki.No meg a másik titok a hirtelen nagyon forró olaj.A sajtot mindig a végére hagyom.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook