Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne folyjon ki a sajt belőle? (tudásbázis)
22. 0e40d7eb14
2015. dec. 23. 07:52
Na, akkor itt a spanyolviasz(amit feltaláltam):
a húsba ne szeletelt sajtot tegyél, hanem reszeltet. Minden kb.10-15 dkg reszelt sajthoz tegyél egy tojást, kézzel tapicsold össze és töltsd bele a húsba. Soha nem folyik ki, sőt ha pogácsát formázol belőle és prézlibe forgatod, még rántott sajtként sem fog szét folyni.
21. f8db0709b8
2015. dec. 23. 06:04
Nem tudom..én csak csinálom és soha nem folyik ki a sajt...nincs dupla panír meg semmi plusz,egyszerűen csak sikerül..mint minden amihez hozzányúlok a konyhában..
20. 9b10f3d7ff
2015. dec. 22. 22:57
19. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Banita76)
2015. dec. 22. 22:47
18. 388b941089 (válaszként erre: 7. - Cilumiluci)
2015. dec. 22. 22:37
En azert szoktam beletenni, a franc kockaztat, foleg ha jol megtomom, nehogy kifolyjon;)
17. bige
2015. dec. 22. 22:17
:))) Rendben, teszek már. :))))
16. 850bb2a149 (válaszként erre: 15. - Bige)
2015. dec. 22. 21:54
A vessző után tegyél már szóközt!
15. bige (válaszként erre: 11. - Banita76)
2015. dec. 22. 21:26
Azért pedagógusként sírhatok,ha ilyet látok? Főleg két gyerekkel a háttérben... :(
14. Annette
2015. dec. 22. 21:12
Én fel szoktam tekerni, átszúrni hústűvel és akkor még dupla panír sem kell, nem szeretem ha vastagon van rajta. Vagy nagyobb darabokat sütök ki amiket kettévágok, még jobban is néz ki úgy. Most karácsonyra zöldfűszeres töltelékkel fogom csinálni :)
13. stokimagdi (válaszként erre: 9. - Enigma.)
2015. dec. 22. 20:54
hehe :D és a bolti rántott sajtot???
nem szabadna venni............rájöttem már :
12. Banita76 (válaszként erre: 8. - Kangaroo Island)
2015. dec. 22. 20:43
Oké, tévedtem, de most nem ez a lényeg.
11. Banita76 (válaszként erre: 10. - Bige)
2015. dec. 22. 20:36
Igazán kedves vagy, köszönöm a fontos hozzászólásodat, de nem ez volt a kérdésem!!!
10. bige (válaszként erre: 1. - Banita76)
2015. dec. 22. 20:25
első lépés mindenképpen, hogy megtanulsz MAGYARUL.
9. enigma.
2015. dec. 22. 20:22
Dupla panírban,mint a rántott sajtot.
2015. dec. 22. 20:16
Folyjon
7. Cilumiluci (válaszként erre: 2. - 388b941089)
2015. dec. 22. 19:31
Én is így,fogpiszka nem is kell :) Nem folyik ki.
Nálunk 24-én amúgy Cordon Bleu lesz a kaja :)
6. Banita76 (válaszként erre: 5. - 4975ebdc2f)
2015. dec. 22. 19:25
Köszi :)
5. 4975ebdc2f
2015. dec. 22. 19:21
Hali, én liszt tojás, liszt tojás morzsa panirba öltöztetem.
4. Banita76 (válaszként erre: 2. - 388b941089)
2015. dec. 22. 18:48
Köszi
3. Banita76
2015. dec. 22. 18:48
Sziasztok! Én tenném bele a húsba a sajtot, és úgy forgatnám be a panírba. Hogy kell csinálni, hogy ne nyíljon szét a hús, és a sajt se follyon ki? Köszi, ha válaszol valaki.
2. 388b941089
2015. dec. 22. 18:47
Duplán panírozd és fogpiszkálóval szúrd át.
1. Banita76
2015. dec. 22. 18:46
Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne follyon ki a sajt belőle? Nem bolti kész, panírozott húsra gondolok.
További ajánlott fórumok:
- Sajttal töltött pulykamell zöldségekkel hízlal-e?
- Hogyan kell rántott sajtot sütni, hogy tutira ne folyjon ki?
- Mitől lehet másnapra a sajttal-sonkával töltött csirkemell kicsit kesernyés ízű?
- Sajttal töltött rántott szeletet szeretnék készíteni, mi a módja?
- Hogyan lehet rántott töltött gombát készíteni?
- Sajttal töltött gombafejeknek elég légkeverésen 180°-on 25 perc?