Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne folyjon ki a sajt belőle? fórum

Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne folyjon ki a sajt belőle? (tudásbázis)


2015. dec. 23. 07:52

Na, akkor itt a spanyolviasz(amit feltaláltam):

a húsba ne szeletelt sajtot tegyél, hanem reszeltet. Minden kb.10-15 dkg reszelt sajthoz tegyél egy tojást, kézzel tapicsold össze és töltsd bele a húsba. Soha nem folyik ki, sőt ha pogácsát formázol belőle és prézlibe forgatod, még rántott sajtként sem fog szét folyni.

2015. dec. 23. 06:04
Nem tudom..én csak csinálom és soha nem folyik ki a sajt...nincs dupla panír meg semmi plusz,egyszerűen csak sikerül..mint minden amihez hozzányúlok a konyhában..
2015. dec. 22. 22:57

Ez sem lehet rossz. :)


[link]

19. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Banita76)
2015. dec. 22. 22:47

[link]


Egy videó, a készítéséről.

18. 388b941089 (válaszként erre: 7. - Cilumiluci)
2015. dec. 22. 22:37
En azert szoktam beletenni, a franc kockaztat, foleg ha jol megtomom, nehogy kifolyjon;)
17. bige
2015. dec. 22. 22:17
:))) Rendben, teszek már. :))))
16. 850bb2a149 (válaszként erre: 15. - Bige)
2015. dec. 22. 21:54
A vessző után tegyél már szóközt!
15. bige (válaszként erre: 11. - Banita76)
2015. dec. 22. 21:26
Azért pedagógusként sírhatok,ha ilyet látok? Főleg két gyerekkel a háttérben... :(
2015. dec. 22. 21:12
Én fel szoktam tekerni, átszúrni hústűvel és akkor még dupla panír sem kell, nem szeretem ha vastagon van rajta. Vagy nagyobb darabokat sütök ki amiket kettévágok, még jobban is néz ki úgy. Most karácsonyra zöldfűszeres töltelékkel fogom csinálni :)
13. stokimagdi (válaszként erre: 9. - Enigma.)
2015. dec. 22. 20:54

hehe :D és a bolti rántott sajtot???

nem szabadna venni............rájöttem már :

12. Banita76 (válaszként erre: 8. - Kangaroo Island)
2015. dec. 22. 20:43
Oké, tévedtem, de most nem ez a lényeg.
11. Banita76 (válaszként erre: 10. - Bige)
2015. dec. 22. 20:36
Igazán kedves vagy, köszönöm a fontos hozzászólásodat, de nem ez volt a kérdésem!!!
10. bige (válaszként erre: 1. - Banita76)
2015. dec. 22. 20:25
első lépés mindenképpen, hogy megtanulsz MAGYARUL.
2015. dec. 22. 20:22
Dupla panírban,mint a rántott sajtot.
2015. dec. 22. 20:16
Folyjon
7. Cilumiluci (válaszként erre: 2. - 388b941089)
2015. dec. 22. 19:31

Én is így,fogpiszka nem is kell :) Nem folyik ki.

Nálunk 24-én amúgy Cordon Bleu lesz a kaja :)

6. Banita76 (válaszként erre: 5. - 4975ebdc2f)
2015. dec. 22. 19:25
Köszi :)
2015. dec. 22. 19:21
Hali, én liszt tojás, liszt tojás morzsa panirba öltöztetem.
4. Banita76 (válaszként erre: 2. - 388b941089)
2015. dec. 22. 18:48
Köszi
2015. dec. 22. 18:48
Sziasztok! Én tenném bele a húsba a sajtot, és úgy forgatnám be a panírba. Hogy kell csinálni, hogy ne nyíljon szét a hús, és a sajt se follyon ki? Köszi, ha válaszol valaki.
2015. dec. 22. 18:47
Duplán panírozd és fogpiszkálóval szúrd át.
2015. dec. 22. 18:46
Hogy kell sütni a sajttal töltött rántott húst, hogy ne follyon ki a sajt belőle? Nem bolti kész, panírozott húsra gondolok.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook