Hogyan kell egy újszülött sünit etetni? (tudásbázis)
Megoldódott a probléma.Elvitte az anyukájuk a kicsiket.:)
Megnyugodtam.
Egyébként az én sünim nem kért enni éjjel. Mivel éjszaka a mami élelmet keres, nincs a gyerekeivel.
Én felébreszteni se tudtam, ha mégis, akkor nagyon remegett, és nem fogadta el a kaját.
viszont ha nem viszi el,akkor készülj rá,h éjszaka is fel kell kelned eleinte,mint egy kisbabánál és 3 óránként csöppenteni.Ha tényleg újszülöttek,akkor ez elengedhetetlen,szerintem.
:-)
akkor várj még vele. Ne menj arra, hátha azokat is elviszi.
jópár órát kibírnak a mami nélkül
Akkor csak rossz helyen indult be a szülés. :(
Minél előbb etesd meg őket, mert ha sokat vársz nem fogod tudni megetetni, késő lesz. Azt mondják más állatnál a süninél nem tudom hogy ha kihűl a szája akkor már késő. Ne vesztegesd az időt és majd számolj be hogy mire jutottatok. :) Sok sikert megegyszer!!!
Értem :s
Mikor vitte el az előzőt?
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást nagyon sokat segítettetek:)
Igen van olyan cseppentőnk mi is arra gondoltunk,csak nem tudtuk mit adhatunk nekik.
a sün éjjeli állat. Elvileg nappal ott kéne lennie a mamájuknak velük. De előfordulhat hogy huzamosabb időre otthagyja őket, viszont sanszos, hogy elütötte az autó :S
Kinőtt már a tüskéjük, mert akkor kétlem hogy a mami elcipelné a szájában.
Nincs mit!
ja és olyan jó 600 grammos legyen mielőtt elengeded, így tud majd téli álmot aluni
Régen volt ilyen gyógyszertári cseppentő...kis gumirésszel a végén, üveg csőre rögzítve...anyum még az orrunknál használta annó...sztem még lehet kapni...a babáknak a d vitminos üvegcsébe is ilyen van...azzal fel tudod szívni a tejet és cseppenként le tudja nyalogatni róla...ha a gyógyszertárba elmondod biztos fogják tudni...
meg esetleg a helyi állatkertet, vadasparkot stb felhívhatod hátha tudnak segíteni...
Reggel óta .
De attól félek,hogy elpusztulnak.(
tejpótló szerrel 3 óránként (állateledel boltokban lehet kapni), én műanyag szemcseppentőt vettem a gyógyszertárban neki.
tehéntejet ne adj neki, mert megvakulhat tőle, és ne ijedj meg, kezdetben zöldet fog kakilni :)
később kutya-macska eledelt is kaphat, tojást, és vehetsz neki hüllőknek tartott tücsköt, hogy megtanuljon vadászni.
Ja és: A sün egy elég büdi állat :)
További ajánlott fórumok:
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Tényleg fel kell ébreszteni az újszülöttet éjszaka, hogy szopizzon?
- A fürdetés időpontját szigorúan be kell tartani újszülöttel?
- Újszülött babának gyógyszertári receptre tajszám írása, hogyan kell?
- Milyen gyakran kell a védőnőnek az újszülötthöz menni?
- Milyen tisztálkodási termékeket kell vásárolnom az újszülött babámnak?