Ez az egész olyan nehéz mert ő nagyott csalódott és fél bele kezdeni egy új dologba és látja rajtam hogy én szenvedek attól hogy még mindig semmi nincsen kettönk közt
Szóval én szeretnék vele találkozni a héten de nem tudom hogy hogyan mondjam neki. Meg félek attól hogy azt mondja hogy ezt inkább ne már mindere fel készültem egyébbként de akkor sem tudom azt el viselni hogy ha azt mondaná hogy nem
Tudom már ezt is próbáltam mindig ő szólít le ő jön oda hozzám szóval azért amennyire tudom tartom magam de ő sem vak látja hogy oda vagyok érte. Nem tudom mi lehet az oka. Ő egyébbként el vállt van egy 8 éves fia. De azóta egyedül van én is el válltam nekem sem sikerült a házasságom de viszont let belőle két szép lányom. Neki nagyon nagy csalódása lehetet én erre gondolok és fél mert szemmel láthatóan fél
Van egy férfi akit nagyon meg szerettem. Ő egy kicsit visszautasító szavakkal. Pl hogy jobb lenne ha nem találkoznánk mert látja hogy ez szenvedek. De viszont a tetteivel mást biszonyít mert ahogy ezt kimondja egyből oda húz magához ezerrel átölel és meg csókol és nem egyszer tesz meg. Hozzá teszem szexuális együttlét nem volt még. Mit csináljak hogy fel engedjen egy kicsit és engedjen a kísértésnek?