Hogyan hódítsam meg újra és újra a férjem? (beszélgetés)
sziasztok!
Már rég nem írtam ide!Ki mit tervez karácsonyra és szilveszterre?
Egy nyugis este, amit kettesben tudtok tölteni....készíts finom vacsorát, és várd haza a párod egy szál kötényben, mint egy igazi házitündér...az én fehér csipkés köténykémnek nem maradt el a hatása! A vacsora kihűlt, de nem bántuk!
A kedvesem időnként rákérdez, hogy megvan-e még a köténykém....szívesen segítene a házitündérnek....
Én is úgy gondolom,hogy a színház nagyon jó kikapcsolódás.Szoktunk is járni bizonyos időközönként.Szeretünk kirándulni is,csak úgy beülni gyerekekkel az autóba és a térképen kitűzni egy helyet és oda elmenni.Jól szoktak sikerülni az ilyen kirucanások.
Igazából ezek a dolgok nem hiányoznak a kapcsolatunkból,csak szeretnék apró kis dolgokkal kedveskedni a férjemnek,esetleg valami újdonságot belecsempészni a szürke hétköznapokba.
Mi itthon csak zuhanyzunk általáában csak rtikáá ülünk kádba egészségügyi okokból.
De abban az a jó, hoyg ott csak ketten vagyunk, csend van, olyan a kád a csempe a virágok a kövek minden, hogy hihetetlen jó és után egy olyan lávaköves masszázst kapunk, hogy egyszerűen teljesen kikapcsol.
A szex most nálunk elég egyoldalú, csak én adok neki, mert lehet, hogy gyerekünk lesz és így nem szabad nehogy baj legyen. Monduk én már a simogatástól és a csókjaitól is a mennyekbe vagyok.
Amig meg nem született a kicsi fiam,mi minden este igy fürödtünk a férjemmel, na persze a bor nem minden este volt. Persze nagyon szuper, most kifejezetten jól esne, 13 hónapos a kicsi és nem nagyon érünk rá most ilyesmire. Meg én egy kicsit leálltam szex terén mióta szültem. Most próbálom rendbehozni a libidómat.
Régebben volt olyan,hogy mielőtt a férjem hazaért a munkából, mécseseket gyujtottam meg egészen a bejárati ajtótól végig a folyosón a fürdőszobáig.körbe a kádon, és még a háló szobában is. Minden villanyt lekapcsoltam és befeküdtem a forró vízben felbontottam egy üveg bort és vártam. Persze nem kellett sokat,hiszen tudtam mikor ér haza. Mikor belépett az ajón egy mécses út vezette hozzám. Persze azonnal beszállt hozzám és amikor már elhült a víz és bementünk a hálóba,hogy ott folytassuk a dolgokat olyan szép volt. Később elmesélte,hogy majdnem elolvadt a gyönyörűségtől. :))
Ez csak most ugy eszembe jutott. Egy ötlet.
Hát szerintem biztosan lehet nekünk is újat mondani.A masszázst sem lehet megunni,mert nem minden nap maszírozuk egymást.
Mostanában éppen azon is gondolkodom,hogy egy új külsővel lepném meg......
Szerintem amint van szex egy kapcsolatban, ezek a fürdős masszirozós dolgok az elsők között vannak amit a párok megcsinálnak. De aki már 7 éve együtt van a párjával,ráadásul masszázsszalonjuk van, annak ide már teljesen más kell szerintem. Hiszen ezek a dolgok már akár unalmasak is lehetnek számukra.
Jár az agyam egyfolytában,hogy mit lehetne, de ehez ismerni kellene,hogy milyen tipusu emberről van szó. Igy nehéz.
További ajánlott fórumok:
- Hogy hódítsam meg újra ha szakított?
- Hogyan csábítsam vissza a páromat?Mivel hódítsam meg újból?Mivel pezsdítsem fel a kapcsolatunkat?
- Hogyan hódítsam vissza?
- Hogyan hódítsam vissza a férjem?
- 3 vetélés után, ha mind a 3 az orvosok szerint a véletlen műve és nincs semmi kimutatható bajunk a férjemmel, mikor lehet újra próbálkozni?
- Volt férjem újra házasodik. Közös fiunk mit vigyen nekik ajándékba?