Hogyan győzzem le az "estizabálásroham" démonját? (beszélgetés)
"Hogyan győzzem le az "estizabálásroham" démonját?"
Feküdj le este hatkor. Ha az ember alszik, nem eszik.
Egyébként olvastam egy cikket nem olyan régen. Állítólag találtak az agyban egy olyan sejtet, amelynek a "működése" ha elromlik, akkor "hamis üzeneteket küld" az éhség-érzettel kapcsolatban a gyomornak.
És valószínűleg ez okozza az "estizabálásroham" nevű démon felbukkanását.
Tehát amikor már "tudjuk", hogy tisztességgel megvacsoráztunk, tisztességgel bevacsoráztunk, és mégis előjön az "estizabálásroham", akkor jusson az eszünkbe, hogy ez már csak egy "hamis üzenet"!
Akár egy pohár vízzel, egy csésze teával, hasonló kis ártalmatlan gyomorkitöltővel mi is csapjuk be az agyunkat!!!
Tévedsz Kedves!
"A hit hallásból van!" = minél többször hallunk (és persze mondunk!) valamit, az agy annál inkább kezdi azt a valamit elhinni, és azok után abba az "irányba" kezd el dolgozni!!!
Tudod ezt te is, csak most ismét beléd bújt a "kisördög", és megpróbálod félremagyarázni itt a dolgokat! Ejnye-ejnye, te kis hamis!!!
"Ezen a fórumon is több olyan téma van, mint lelki. "
Talán nem vetted észre, de ez a fórim IS a "Diéta és Fitnes" rovatban van. :-)
A lelki témákat a "Szex és Psziché" rovatban, a babásokat a "BAbák&Mamák" rovatban, és így tovább.
Ajánlom szíves figyelmedbe a fenti fejlécet.
Minden témában van millió topik ezen a honlapon, nem csak fogyókúra témájában, így tehát ott olvasgass, ami érdekel, ne ott, ami zavar!
Írtam már, hogy a tapasztalataim alapján. Sok mindenkit ismerek, akiknek ez a fő témájuk, pedig nem is betegek, nem is kórosan elhízottak, csont soványak, mégis csak a kalóriaszámolgatással tudnak foglalkozni. Azt nem tudom, itt ki miért foglalkozik ezzel a fórumon, csak valahogy zavart, hogy már itt is ez a fogyókúrázgatás jön velem szembe. Néha olyan érzésem van, az emberek többet foglalkoznak a külsejükkel, mint a belsővel. Ezen a fórumon is több olyan téma van, mint lelki. Kinek nem inge...
És persze semmi közöm ahhoz, másik mit csinálnak, de ez számomra kiábrándító jelenség.
Lányok! Találtam egy nagyon jó oldalt: kaloriabazis.hu
Mindent be lehet rajta állítani. Akkor is élvezem, ha nem úgy lesz, ahogy írják! Próbáljátok ki! (Bár lehet, hogy más már ismerte, nekem újdonság!)
:D:D...szoktam...nem segít:)
Napi két 2l vizet vagy teát megiszom amúgy.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan győzzem meg a 18 éves lányom, hogy nem kell minden fiúval lefeküdnie?
- Hogyan győzzem meg a páromat, hogy nincs oka féltékenykedni?
- Hogyan győzzem le az evési rohamaimat?
- Szülés utáni depressziót gyógyszerek nélkül hogyan győzzem le?
- Hogyan győzzem le a lustaságomat?
- Segítsetek, hogyan győzzem le a félelmem a forgalmi vizsgára?