Hogyan fogadnátok, ha a nektek udvarló pasi küldene 100 szál rózsát? (beszélgetés)
Mindegy lenne, hogy 1-et kapok vagy 100at.
De persze az is számít, hogy szívesen fogadom-e az udvarlását vagy egy számomra idegesítő emerről van szó.
Volt egy ffi az életemben, akinek az volt a fixációja, hogy nem vesz virágot, mert az burkolt beismerése lenne az ő félrelépésének! Azt gondolom, simán csak szarrágó volt.
De kaptam már nagy csokor sárga rózsát, futárral, névjeggyel és nagyon örültem neki.
Egyébként nem gondolom, hogy a virágról a bűzlő Dániára kell asszociálni!
Lehet egy ffi figyelmes, kedves is. Mondom, Férfi! Nem pasi, mert a kettő fényévekre van egymástól!
Király(nő) vagy!
Like!:)
neked most az lesz a hobbyd hogy engem csesztetsz?
ez most mért morgolódás?
"legyen kreatívabb" egyszerre ágy?
Szerintem váltsál nevet.. Morgós Medve Lászlót ajánlanám.. :) Mindig morogsz, zsörtölödsz, mint egy vénember! :)
Mindazon által, nekem a 100 szál rózsa nagyon nyálas lenne, nem bírom az erőltetett dolgokat. :)
Nem kell ahhoz 100 szál virág, hogy meghódítson...
Legyen már kreatívabb az a pasi. :)
nemigen vannak. és tudod miért?
el kell gondolkodni rajta.
Első látásból biztosan elolvadnék a gyönyörűségtől!
Utána gondolkodnék: ha képes ennyi pénzt (mennyit is?) ilyesmire csak úgy símán kiadni, és tudom róla, hogy nem milliomos, akkor bizony pénzügyekben eléggé megbízhatatlan ember!!!!
Nem gondolja át a dolgokat, hirtelen ötlettől vezérelve éli az életét, nem gondol a jövőre....
... "nem ilyen lovat akartam" jelszóval, köszönöm, de ettől kezdve ebből nem kérek többet!
További ajánlott fórumok:
- Ha megtehetnétek, ti fogadnátok örökbe gyermeket?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Férfiak, mennyire fogadnátok el?
- Hogy fogadnátok, ha a közvetlen kollégátokat neveznék ki, nem titeket?
- Ti meddig nem fogadnátok látogatót szülés után a picihez?
- Anyukák, ti hogy fogadnátok, ha friss diplomás óvó nénije lenne a gyerkőcnek?