Hogyan élnél túl egy ilyen helyzetet? (beszélgetés)
Igen. Kicsit aztán próbálta játszani a csalódottat, talán az is volt... de akkor meg realitásérzéke nincs.
Ezzel együtt velem korrektül viselkedett, kérésemnek megfelelően nem írt és nem hívott többet, azaz nem zaklatott.
Miért? Eddig azt hitte, egyedi darab és ő találta fel a szakítást?
Persze olvashat bármit, ami tetszik, de nem tudom, mitől lesz jobb azáltal.
Aki bárki mással is szeretne dugni, az maradjon független, ne alapítson családot.
Akkor aztán dughat orrba-szájba bárkivel, aki szembe jön :-D
Azt nem értem, hogy kit és főleg miért akarsz meggyőzni arról, hogy menjen félre. Senkinek sem tartottak fegyvert a fejéhez, hogy elkötelezze magát egy férfi vagy nő mellett. Elkötelezettség. Mindenkinek mást jelent.
Gondolom, most folytatod az egyébként parttalan vitát arról, miért is jó az, ha a hűséget, mint olyat elfelejtjük.
Keress olyan fórumot, ahol tapsolnak neked, és attól valószínűleg jobban fogod magad érezni!
Engem nem kell meggyőznöd.
A Föld pedig nem lapos.
Semmi gond! Megvan a megoldás! Alapíts vallást, sőt, államot! Aki akar, megy, letelepszik. Csinálja, élvezi, következmények nélkül.
Egyébként de, sajnálok minden olyan embert, aki megkíván valamit/valakit, mégsem kaphatja meg.
Ja, de, megkaphatja, csak viselnie kell a következményeit. Lecsukják, mert elvett valamit, ami nem az övé, vagy kiderült, hogy családos ember létére nem csak otthon dug, és sújtja a köz megvetése, esetleg a nulláról kell kezdenie, mert anyu kipicsázta.
Hogyne sajnálnám?!
Multinál dolgoztok?
Mert nekem ez a tipikus "multi" szagú történet. A kollégáim 80 %-a ezt csinálja, főleg, amikor épp nincs elegendő mennyiségű munka. Fél napokat a konyhában lógnak, vagy chatelgetnek a "benti szerelmükkel".
Ahol nem baszogatja őket senki, hogy vigyék le a szemetet, vásároljanak be, és igenis tegyék bele a részüket az otthoni kötelességekbe is.
A benti szerelemmel nincsenek kötöttségek, csak a kellemes, flörtös, jujj, de cuki az egész dolgok vannak.
Aztán olyat nagyon ritkán látni, hogy bárki dobbantana. Jellemző, hogy a női rész még gyerektelen, házas vagy egyedülálló, aki reménykedik.
A pasi meg minden este hazamegy a feleségéhez/barátnőjéhez, amelyik épp van neki. És közben halad előre a kapcsolatában, ami állítólag szar. De mégis mindig van eljegyzés, születnek sorra a gyerekek.
Én itt a te oldladat több rész miatt nem értem.
Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a 3 gyerekes pasi nem dobbant miattad a családjától, akkor Téged mi tart a gyerek nélküli, rossz házasságodban?
Szeretnél gyereket? És szülni fogsz a már megromlott házasságba?
Hány éves vagy?
Én most ráznám meg magam, összeírnám, hogy mi miatt vagyok benne a házasságomban, és ha több a negatív oldal, mint a pozitív, akkor a 3 gyerekes családapától függetlenül kezdenék új életet, és keresnék új, megfelelő partnert.
3 ev alatt..
es 5-15 kozott...
Egyszer csak le fog köpni valaki.
Bocsi
Altalaban eleg egyszeru a tortenet.
Amugy voltam olyanban is, mikor a baratsagbol lett egyeb, es a sok nyekergest hallgattam meg en is panaszkodtam. Szelepnek jok voltunk, ill. valas lett a vege.
Asztapaszta XD
En soha nem fogom megerteni a vakitast az otthoni elidegenedesrol. Ahogy a nagy szerelmi vallomasokat sem.
"Dugni szeretnek." Szerintem ennyi epp eleg, ha a cselekedeteket valaki szeretne szoba onteni. Tudom, tudom, ez igy parasztsag, de akkor meg csak kussoljon. Tok megerto vagyok, es a barataim vakerjat orakig, honapokig, evekig vagyok kepes hallgatni, de egy pasi ne picsogjon.
További ajánlott fórumok:
- Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet?
- Szerintetek kinek volt igaza és ti hogyan kezelnetek egy ilyen helyzetet?
- Hisztizik a gyermek... Hogyan kezeled a helyzetet? Tanácsok szülőktől-szülőknek!
- Sajnálom a nemtehetekróla helyzetet! Nem tudom, hogyan lesz...
- Hogyan mondjam el ezt a kínos helyzetet a pszichiáteremnek?
- Hogyan kezeléd ezt a helyzetet? Én látom rosszul?