Hogyan csikarjak ki szexet az egyik fiú ismerősömtől? (beszélgetés)
lol
jó éjt :DD
én a beszélgetésekre nem szoktam mondani, hogy élvezem :)
mondjuk úgy, jó volt
Minden elismerésem, már megérte.:)
És még nincs vége...
Nem csak átlagos!!:(
De én ilyen kinézettel kellettem....:)
Nem kell felhívnod,szerintem ő boldog mással azóta,Te meg eléggé szégyenled magad így is.
Te vagy az oltári nő?:D
Ezt még nem hallottam.
Ugye nincs harag?
köszönöm!
Akkor nem hívom fel!!!:)))))))))
Igen, tudom :)
Az esőt azért írtam, mert nálunk nem a meg hát van, amivel szokta viccelni, hanem a hazakísérhetlek után az van, hogy "-dehát esik az eső! - nem baj, majd a cipőmre térdelsz :)"
Hogyne! :)
csak nem akartam azt írni, hogy amilyen messze lakok én a városközponttól, nem is várhatok "ingyen" hazakísérést :D (nyilván nem gondoltam volna komolyan... félénk vagyok alapjáraton)
További ajánlott fórumok:
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- Egyik ismerősőm elvesztettete az érettségi bizonyítványát. Tavaly érettségizett. Most újra kell érettségiznie vagy lehet pótolni?
- Létezik olyan férfi, aki nem fél senkitől? Azt mondja az egyik férfi ismerősöm, hogy Ő senkitől nem fél, attól se hogy bárki megveri...
- Egyik ismerősömmel elég furcsa dolgok történnek mostanában....mi lehet ez?
- Egyik ismerősöm mesélt egy édes süteményről, amit gyerekkorában evett. Annyi rémlik, hogy rímel a csalamádéra. Tudjátok mi lehet az?