Hogy udvarolt nektek a jelenlegi párotok? Már nem divat az udvarlás, vagy csak én fogom ki az ilyen férfiakat? (beszélgetés)
Nem tudom kinek jelent udvarlást ez, amit leírsz a pasiról.
Nincsenek nagy elvárásaid, sőt minimálisak sem.
Ha egy férfi igazán megakar szerezni, az amikor tud találkozik veled. Az órákat képes veled beszélgetni, és alig várja, hogy személyesen láthasson.
Remélem hamarosan megtudod milyen érzés, amikor szívből vágynak rád, amikor rajongásig szeretnek.
Amiről te írsz az a nagy semmi, ez nem udvarlás. Ennyinél több kommunikáció történik kollégák között. Amikor udvarolni fognak és nem bolondítani, azt érezni fogod. De ez még nem is bolondítás, engedd el a gondolatodból ezt a férfit, lépj túl rajta!
Ha 40-50 felett vagy, akkor még szokás ilyet, hogy a férfi hódítja meg a nőt, meg udvarol neki, de manapság szerintem főleg a közös egymást keresése a tendencia.
Mi a férjemmel egymást hívtuk el mindenféle érdekes programra, mozi, vitakör, koncert, táncos rendezvény, stand-up est, borkóstoló, kolbászfesztivál, aztán ott rengeteget beszélgettünk, így kerültünk egymáshoz közel.
Ha kell a fickó, akkor állj a sarkadra és mond meg neki! :)
Nem lehet, hogy kapcsolatban van valakivel a férfi?
Annyit nem ér ez az egész ügy, mint amennyit itt rugózol rajta.
Hidd el, ha érdekelnéd, tenne érte(d) valamit.
Ez a "fussunk össze" is azt sugallja, hogy nem akar tőled semmit, nem jelentesz neki sokat. Így havert hívunk találkozóra. Jó hogy nem tette hozzá, hogy: Aztán igyunk meg egy pofa sört. A stílus sokat elárul, a sorok között olvass, és küldd el.
S igaz, ne a munkahelyen ""fussunk" össze. Az nem az a hely, ahol találkozgatni kellene.
"Régebben még volt, hogy említette, hogy soha érezte ennyire jól magát nővel, mint velem."
Ezt még van aki beveszi?
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Kihasználom a férfiakat?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?