Hogy tudom meg a SIM kártyához tartozó számot? (tudásbázis)
Hát erről ennyit. Legalább az vigasztal, hogy nem egy nappal késtem le a határidőt, hanem 2 hónappal.
"Az utolsó feltöltés után a 366 napos rendelkezésre állási idő, valamint az ezt követő 90 napos hívószám lekötési idő is lejárt már. Az egyenleg a rendelkezésre állási idő végével törlődött. Miután a 90 napos lekötési idő alatt nem töltötte fel újra egyenlegét, deaktiváltuk a hívószámot."
A saga folytatódik!!! :)
Tegnap 19 óra 39 perckor felhívtak a telekomtól, hogy olvasták a levelem és reagálnának rá.
Kissé morcosan reagáltam, nálunk ilyenkor már a tyúk és a kakas, no meg a kiskakasok takarék üzemmódra kapcsolnak. (Éppen a Derék Dudley c. filmet néztük, ami zseniális szerintem. [link]
No de a lényeg, hogy ma majd visszahívnak. Pedig még a hívás előtt önfeláldozóan pont elhatároztam, hogy ma bezarándoklok az ünnepre készülő, őrjöngő ügyfelekkel teli ügyfélszolgálatra.
Ha a kártyádat egy évig nem töltötted fel, akkor utána hiába küldesz rá pénzt, az a pénz elveszik!
Nincs lehetőség másik - élő - számra átutaltatni.
Köszönöm. Mindenkinek. :)
Most azért írtam a telekomnak és megkérdeztem, hogy tényleg nem működik-e már a szám ill. tényleg elveszett-e a rá feltöltött pénz.
A levelezésemben megtaláltam a számot és a feltöltési egyenleget. :)))
Kár volt úgy izgulni, 2014. júliusról beszélünk.
Ha jól tudom, egy év után a szám is megszűnik és a feltöltött összeg is elvész.
Édes vagy. :))
A tudhatatlan számú sim kártya 30-as.
A kód nem működött vele.
A KÓDOT szerettem volna kipróbálni a saját 20-as sim kártyámmal (annak tudom a számát :) ), azzal sem működött.
Ergo gyanítom, hogy különböző szolgáltatók különböző kódokat használnak.
Oké. Akkor a sim kártyán van 2 hosszú számsor, azokat bediktálom.
Feltétlen megírom, hogy mire jutottam. :))
Köszönöm szépen!!! Tényleg aranyosak vagytok.
És mit mondjak az ügyfélszolgálaton?
Na, csak hogy sorrendben haladjak. Először kipróbáltam a te általad írt kódot a 30-as sim kártyával(aminek nem tudom a számát). Az nem volt jó.
Másodszor kipróbáltam a kódot az én 20-as sim kártyámmal, az sem volt jó.
Lehet, hogy különböző szolgáltatóknak különböző kódjaik vannak?
Szuper vagy!! Pont ilyesmire gondoltam eredetileg. Most a saját sim kártyámmal kipróbáltam és azt írja ki, hogy "a megadott kód sajnos nem megfelelő".
Na, majd csak lesz valahogy. :)
Ha semmi sem jó, akkor írj nekik:
E-mail: ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com
Bár gondolom ez csak T-mobile nál működik.
Vodafone nál, ha elküldöd a "SZAM" szót a 1270 re, elvileg elküldi sms-ben. Ingyenes. Próbáld meg ezt is!
Figyi! Nekem ugyan 30 asom van, de tartozik minden telefonhoz egy számkombináció, amit ha beütsz, megadja a számodat!
Próbáld meg ezzel a billentyűzetedben: csillag, 121, kettőskereszt, hívásgomb. Nem dobja ki?
Nincs okostelefonunk.
De tényleg nagyon köszönöm a segítségeteket.
Marad a telekom ügyfélszolgálata.
További ajánlott fórumok:
- Le jár a régi személyid amiben benne van a címed akkor is kell lakcímbejelentő lapot vinned a lakcím kártyához?
- Keresek egy számot a CRYSTAL-tól, de nem tudom a címét. Tudnátok segíteni?
- Nokián a gyorstárcsánál lévő számott hogy tudom törölni vagy módosítani?
- Interneten meg tudom nézni, hogy Pécsen melyik nőgyógyászhoz tartozom körzetileg?
- Wordben az oldalszámot hogy tudom megcsinálni az alábbi szerint?
- Hogy tudom a Nokia C6-00 telefonomon beállítani, hogy egy ember ne tudjon felhívni? Lehet számot blokkolni egyáltalán?