Hogy tudok megtalálni valakit, ha a nevét sem tudom? (beszélgetés)
Drága Zsóka54!
Nagyon köszönöm a privát tanácsaidat is, igazán kedves tőled, hogy így ismeretlenül is próbálsz nekem tanácsot adni!
Tegnap kinyomoztam a mobilszámát...
És mivel már az elején megbeszéltük,hogy őszinték leszünk egymáshoz, este bevallottam, hogy tudom a nevét. De hát miért, azért mert akivel hónapok óta beszélgetek, szeretném tudni a nevét? Mi van ebben rossz? Hiszen ebből látni, hogy érdekel a férfi, vagy nem? Nagyon "bepöccent", ideges lett és ott is hagyott a chat-en... Azóta nem jelentkezett. Kicsit félek attól, hogy nem lesz folytatás, mert ő is bevallotta, hogy megkedvelt és én is megkedveltem valahol.
Általában engem szeretni szoktak a férfiak, és bármelyik, mondom bármelyik felkapná a vizet, ha felismeri, hogy a nő nemcsak szép, hanem esze is van.
Ilyennel még nem találkoztam, és nem tudom, mivel érdemeltem ki...
Próbáld egy kicsit mellőzni... Ne legyél mindig elérhető... Tudom, nehéz megállni...
Talán valamilyen ok miatt tényleg fél valamitől.
Sziasztok!
Sajnos minden próbálkozásom ellenére nem hajlandó elárulni a vezetéknevét, pedig addig találkozó sem lesz, az tuti. Úgy tűnik, csak játszik velem...
Nem tudom, mi állhat a háttérben, de én már nem is tudom, mit gondoljak...
Köszönöm a tippet!
Ezt is megpróbálom!
minél előbb vedd rá a találkozásra. ha nem hajlandó nem létezik úgy és ahogy előadta.
de nyilván több helyen kapcsolatban vagy vele, csak még nem tudod :)
ilyen ez :D:P:P
Mondjuk nekem is van egy saját kis "üzletfélém", ami miatt sok helyen ismernek az országban, de hát én ezzel nem keresek sokat, és egyébként is munka mellett csinálom.
Sajnos az e-mail címét nem adta meg, csak a telefonjait. Azok alapján még nem találtam semmit...
Uramisten!
Még csak az kéne! :-D
Mutatott képeket a házáról, ami valahol a Dunakanyarban van, legalábbis a kilátás arra enged feltételezni.
Mi is beszéltük meg tegnap...
Nem is tudom, áldozzon az ember anyagilag is sokat arra, ha párt szeretne magának? Neki nagyon jól megy (azt hiszem), mert saját vállalkozásai vannak, főiskolai végzettsége, és szerintem nem akárki lehet.
Lehet, ő is ezért óvatos...
A Facebookon nem vagyok fent.
Úgy hallottam, nem megbízható.
Hát ez az, hogy találozni akar, mert elmondása szerint már rég beszélt egy ilyen (helyes, talpraesett) nővel.
De hát az ország két végében lakunk.
Sosem lehet tudni...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Hogyan tudnám megtalálni Ukrajnában élő édesapámat, akiről szinte nem tudok semmit?
- Hogyan tudnék valakit megtalálni, ha csak a keresztnevét tudom, ill. azt hogy melyik városban lakik?
- Hol tudom felkeresni, megtalálni az engem elhagyott anyámat?
- Hogy lehet megtalálni valakit a tagok között, ha a nevét tudom?
- Ha valakinek csak a nevét tudom, és a telefonszámát, tudok-e email címet keresni? Hogyan?