Hogy tudnék ilyen göndör hajat csinálni? (beszélgetés)
Áhh, én Pesttől nagyon messze vagyok. :) Baján.
Egyébként még az jutott eszembe, hogy a legfelső sort hátrafelé csavard, de csinálj választékot, mert majd szépen szétesik ahol neki jó.
Még valami: Ügyelni kell a kiszedésre! Nem letekerni kell a hajat a csavaróról, hanem egyszerűen a csavarót kell kihúzni a hajból, és így, mint egy gyűrű, egyben marad a haj.
Olyan nehéz így leírni, de remélem érthetően fogalmazok :)
Ahh tudom :)) Képzeld én is így vagyok vele egyébként, mert egyszer bedaueroltattam, és szépen tönkre is vágtam vele a hajam, plusz amikor el kezdett lenőni, úgy néztem ki egy idő után, mint egy uszkár :D
Akkor megfogadtam, hogy ez volt ez első és az utolsó dauer, inkább alkalomadtán magamnak belövöm, vagy fodrásszal megcsináltatom, de a fodrásznál is vagy 40-50 percet kell ülni búra alatt, szóval... nálam különleges alakalom kell, hogy én ilyet csináltassak :)
Most majdnem megfogtál, de lemértem. :DDD
3cm átmérőjű.
Hajhosszhoz és kívánt göndörséghez kell belőni a hajcsavaró méretét.
Fodrászként a folyamatos hajsütőzést én sem ajánlanám, de a csavarás abszolút hajkímélő.
Fent is van.
Annyit tennék hozzá, hogy ez egy délutáni kép és reggel csavartam + megnyújtogattam kézzel, hogy ne legyen annyira göndör. Viszont ezek nélkül sokkal göndörebb volt.
Szia!
Több megoldást én se nagyon tudnék az általad felsoroltakon kívül, de én annak idején vettem egy L'Oréal Hot boucl' hőoptimalizáló sprayt, és azzal mikor befújtam a hajam közvetlenül azelőtt mielőtt feltekertem hajsütővasra, jóval rövidebb ideig kellett rajta tartanom a vasat - asszem 50 mp/tincs - és nem égette szét a hajam, és tartósabb is lett a göndörség.
Egyébként meg én elmennék fodrászhoz, és kikérném az ő véleményét, mert ő biztos okosabbat is tud mondani :)
Szia!
Hajhabozva a vizes hajat, fém csavarókra feltekerve elérheted ezt a hatást.
Ha gondolod teszek fel képet a sajátomról a képeim közé.
Sziasztok!
Van valami tippetek hogy hogy csinálhatok ilyen szép loknis hajat? Felraktam róla képeket. Váll alattig érő hajam van és nagyon szeretnék a képeken látható hajat kreálni magamnak. Hajsütővas kizárva mert egyrészt szétégeti a hajat másrészt nincs annyi időm, már próbáltam és nagyon sokáig tart. Van olyan hajcsavaróm amibe víz van és forró vízzel kell leönteni és utána becsavarni a hajat vele. De ha hajcsavaróval csinálok akkor egyáltalán nem ilyen lesz mint a képeken, hanem felugrik az egész a fejem tetejére és egy nagy kóc az egész. ha meg lesimítom vizzes kézzel akkor meg kijönnek a hullámok. Próbáltam már azt a szivacso módszert is de attól még rosszabb lett :)
Előre is köszi: Zsu
További ajánlott fórumok:
- Ti hogy és mivel festitek/szőkítitek otthon a hajatokat? Lehet aranyszőkéből hamvas szőkét csinálni?
- Hogyan lehet hajvasalóval hullámos hajat csinálni?
- Ilyen hajat lehet ritkítás nélkül csinálni?
- Hogyan tudok ilyen rockos hajat otthon csinálni?
- Hogy tudnék olyan göndör hajat csinálni magamnak mint a Való világban az Évának van. Dauer? Hajszárító? Köszönöm
- Fekete hajból lehet-e középbarna hajat csinálni szőke melírral?