Hogyan lehet hajvasalóval hullámos hajat csinálni? (tudásbázis kérdés)
akkor lehet, ha kívül is felmelehszik a vasaló.
l ez:
[link]
sima hajvaslóval is lehet! nekem a remingtonhoz adtak dvdt h h kell... nem tudom sajna így elmagyarázni, de lehet :)
az speciális hajvasalo, kuva drága , olyan hogy kivul is forro, csak a kegvéhén olyan rész hideg ahol a fodrász össze tudja szoritani
Sziasztok! Szerintem ez a tuti!
[link]
befogod a tincset a hajtőnél, egyszer körbe tekered a hajvasalóra, és lehúzod. És ettől hullámos lesz! De meglehet csinálni!
szögletes szélű hajvaslóval is lehet göndöriteni. nekem legalábbis sikerült. ;) :D
max göndöríteni tudod ha alkalmas rá a hajvasalód, hullámosítani kreppelővel;)
www.indavideo.hu/video/Gondor_haj_hazilag
itt a link igaz nem magyar...:)
Pontosan én sem tudom, de a fodrászodtól kell megkérdezni. (nagyon begöndöríti tök jó sztem) :)
Tehát akkor hogyan is kell?Lemaradtam róla.A minap vettem Babyliss ST25CRE típusút,és éppen dühöngök mert az csak hajformázó és egyenesítő,de nem göndörít.A tesco-ban csak 3 napig cserélnek ugye.Pont ma volt a harmadik nap...
Nah kipróbáltam és sikerült:D
Sokkal egyszerübb mint hajsütövel...:)
Azt nem értem hogy olyanok mér irnak ide akik nem tudnak semmit erröl a témáról...
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Lehet,hogy már irta v.ki nem olvastam vissza.
Most jött auchan újság és abban találtam hajkisimítot göndörítő funkcióval.12.000.-
Én is a vivan láttam,Zsidró hajvasalóval hullámosította a csaj haját.Meglehet csinálni ha ügyi valaki:)
khm,első olvasat szerint, hogyan lehet hashajtóval hullámos hajat csinálni. hát ügyes vagyok, nem ?:) jól elolvastam. Amúgy pár napja mutatták a viva tvn. egy tincset meg kell sodorni és rátekerni a hajvasalóra.
$zasza! Elküldtem a linket.
Én láttam valamelyik videósportálon..megkeresem..
Az én hajam alapból hullámos, tehát nem érnék vele semmit, ha kipróbálnám. De szerintem nem tesz túl jót a hajnak, a hajvasaló sokkal forróbb, mint a hajsütő, és nem egyenletesen oszlatja el a hőt.
Na bocsi, ha szívózásnak vettétek. :) nem állt szándékomban.
Tudjátok hogy kell csinálni szalmából egeret? *Idézet Csokitól az Üvegtigris 2-ből.
Ezek szerint nem láttad Hajas Lacit ahogy reklámozza ezt a fajta hajsütést! Próbáld ki nem gyullad föl a hajad de hullámos lesz!
Igazad van, nekem olyan ami lekerekített szélű és ugyanúgy fel lehet rá tekerni a hajat mint egy hajsütőre!
Ha nem értetek hozzá nem kell rögtön hülyének nézni a másikat! Tudod ha hallgattál volna....
Szóval kedves kérdező olyan hajvasalóra van szükséged ami nem szögletes és azzal ugyanúgy kell eljárni mint a hajsütővel, ettől kicsit lazább hullámok lesznek mint a sütőtől de jó lesz! Sok sikert! :)
Az enyém le van kerekítve, de az életben nem tudnék vele hullámos hajat csinálni, mivel kifelé nem engedi a hőt, csak a belső lapokon. Mire a külső rétegek felmelegednének, felgyulladna az egész hajam!
Szerintem azt könnyebb. Beleraksz egy szappant, és mindent elönt a hab. :)
én is hallottam h lehet nem kell szívózni!!! De szerintem nem mindegy milyen típusú a vasaló.Az enyémnek elég szögletes az oldala avval nem lehet csak amelyik levan kerekítve.
Van olyan hajvasaló, amihez vannak kellékek. Nem olyanra gondolsz???
Ez olyan, hogy hogy lehet a mikróból mosogatógépet csinálni..
:DD
jézusom. Ezért a kérdésért már megérte ma felkelni :D
Talán ilyen nagy cikk-cakkokat lehet, ahogy fel-fel csavarod, de kétlem...
További ajánlott fórumok: