Gondolom az otthoniakba csak vizet. De a fodrásznál valami gyógynövényes főzetet szoktak. Sima hajam van amúgy de vágáskor ezzel még jobban kisimítja előtte, hogy szép pontos legyen a vágás. És tök szép marad egész nap, a hajvasalókat nem szeretem mert elégetik a hajat de ezzel a steampoddal hagyom magam:)
Nekem REMINGTON hajszárítóm van. Ehhez tartályt lehet vásárolni, mint nyomtatóhoz a festékpatront, olajat (is) lehet egy gomb segítségével a hajra fújni. Szép fényes, csillogó lesz a haj tőle.
Nem ismerem a hajvasalót, amiről írtál, csak kb, így tudom a működését elképzelni. Biztos lesz nálam okosabb a témában.
Joiconak és a lorealnak is van ilyen olajos folyadék amit belevasal a hajba a vasaló. Természetesen mindkettőhöz van hajvasaló is ugyanúgy gőzölős csak 50-100 ftok :D Sajna sehol nem találok leírást ahhoz hogy kizárólag vizet lehet beletölteni vagy sem
Szeretnék beruházni egy ilyen készülékre és láttam hogy lehet kapni folyadékokat, de arra sajnos nem találtam leírást hogy ez mindegyik készülékbe jó-e vagy valamibe csak vizet lehet tölteni ? Ha van valakinek, milyen van ? :) Én folyadékkal szeretnék használni elsőorban