Gőzölős hajvasaló tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm, még nem próbáltam ezeket a termékeket, de utánanézek :) Régebben (2-3 éve) több és jobb minőségű volt a hajam, de a barnára festés majd visszaszőkítés nagyon megviselte, azóta sem állt helyre :(
Forcapilt szedtem, de az nekem nagyon nem vált be.
Nekem Joicos van, imadom, 4 eve hasznalom. Gondoritesre es simitasra is. Tenyleg nem karositja ugy a hajat.
En a keves hajadra inkabb Kis Eva hajgyogyasz samponjait es ossejtes szerumat ajanlanam, az egy csoda sztem. Nekem attol is nott meg a hajam vegre.
ha alapbol egyenes,jó lehet,mert ugye az enyém teljesen más textúrájú
én azt tanácsolom egy jó fodrász véleményét kérd ki előtte,mennyire tartja jónak a te hajtípusodhoz ezt a fajta vasalót,ne aztán bánd meg mikor megvetted,mert nem két fillér,sajnos :/
Köszönöm a válaszod!
Igazából mar egy ideje szemezek a gőzölőssel, de nagyon dragak. Most viszont lattam egy akciot a whitehairnel es felaron meg lehetne venni az ő gőzölős termekuket.
Igazabol nekem percek alatt kivasalhato a hajam, mert alapbol egyenes is, keves is. Csak abbol a megfontolasbol vennek gozoloset hogy hatha nem roncsolja annyira... viszont a lenyalt haj nekem sem all jol, nem is szeretem.... Igy lehet, hogy nekem akkor felesleges lenne beruhazni egy ilyenre...
egy vmi eszembe jutott még...én karácsonyra kaptam egy kis szerkentyűt,ami a szívembe lopta magát,de mivel te konkrétan a steampodrol kérdeztél,nem irtam róla...
egy meleglevegős dúsító simító keféről van szó,linkelem neked :
ha esetleg érdekel akkor tanácsos erről az oldalról rendelni,mert mindenhol drága.20 alatt nem kapod meg sehol.itt postával 15 ...
amit tudni kell róla,h tényleg volument ad a hajnak és simít is,három hőfoka van: 150,190 és 230
eleinte kicsit nehéz volt bánnom vele,mert az én kezem nehezebben áll rá ilyesmire :) de gyakorlással hamar elsajátítható :)
amire vigyázni kell,hogy ne égesd vele a hajad,tehát mindig használj hozzá külön hővédőt,meg van hozzá külön kesztyű,amivel megakadályozhatod azt is,hogy a kezed véletlen megégesd.
én jónak tartom ,sokszor a reggeli kapkodásban hamar végzek vele,bár nekem ez egy fontos szempont is ,hogy ne kelljen reggelente órákig pepecselnem,mert nekem minden reggel kell vmit kezdenem a hajammal,mert ha nem fodrász csinálta meg előző nap,durván kifekszem :)
hátha vmit segiteni tudtam a hozzászólásaimmal,mindenesetre sok szerencsét a vásárláshoz :)
ha a steampod melett döntesz,nézd meg több fodrászkellékesnél is,mert igencsak eltérőek lehetnek az árak !
nekem van itthon steampodom és leírom neked a tapasztalataimat,őszintén...
az én hajam vastagszálú,hullámos,makacs,bár felrakott hajam van,ezért is vettem meg a steampodot egy évvel ezelőtt hogy a drága "műhajat"ne károsítsa.
Én utálom,de nem azért,mert nem kíméli a hajat,vagy nem teszi azt ami a lényeg,amiért olyan drága,ezt a roncsolásra értem....valoban nem roncsolja annyira a hajat mint egy "mezei"vasaló.Szóval ha te szereted a nagyon simára és szögegyenesre kivasalt hajat,akkor javasolom neked,bár irtó drága arra készülj fel.
Amiért utálom:nekem csak úgy ér valamit a steampod ,illetve az egész hajvasalás,ha előtte kis van szépen szárítva,tehát ha fodrsáz beszáritja és kivasalja steampoddal az gyönyörű,de ezt itthon ugye lehetetlen megcsinálni,és reggel ha én kivaslom a hajamat,amit nem szárítottam be előtte,egy természetellenesen egyenes ,lelapuló eredényt kapok,ami nekem szörnyen áll és ami nem is tetszik.Pedig kifejezetten dús a hajam.De ezt embere válogatja,ki mit szeret és kinek mi áll jól,egy biztos:én még egyszer meg nem venném,de én másfajta vasalót sem,teljesen leszokóban vagyok a hajvasalásrol.
Köszi!
Mondjuk nekem ezt a vékony hajam a Remington is kiegyenesíti 1-2 húzásra :) Csak nem tartos, 2-3 ora es osszevissza all a hajam.
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata gőzölős hajvasalóról?
Vékony szálú, töredezett a hajam, de néha muszáj vasalnom, mert szörnyen áll. "Jobbat" tenne neki egy gőzölős mint egy sima?
(Tudom, hogy az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem is vasalnám persze)
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Belissima mini vagy Remington hajvasalót vegyek ma magamnak?
- Használsz hajvasalót? Mi tapasztalsz, hosszú távon nem roncsolja a hajat?
- Hajvasalás, hajvasaló tapasztalatok
- Gőzölős hajvasalóba csak vizet lehet tölteni?
- Kinek van GHD hajvasalója? Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Remington Shine Therapy hajvasalóról?