Hajvasalás, hajvasaló tapasztalatok (beszélgetés)
Remingtonom van, általában hetente egyszer vasalom, Tony&Guy hővédő spray-t használok.
Használni biztos nem használ a hajamnak, de ritkán vágatok a hajamból és nem törik jobban, mint ha nem vasalnám.
Aki minden nap vasalja a haját, az azonban ne számítson semmi jóra. Mert hiába a drága készülék, a drága hővédő, ez akkor is káros. De ha okosan használjuk, nem árt látványosan.
Én is hajvasaló vásárlás előtt állok.2 évig Remingtont használtam egész idáig.1 évig nagyjából jó volt de aztán túlmelegedett,nagyon kezdett kopni és hát tönkretette a hajam.Pedig Matrix hővédő sprayt használok ami azt mondják hogy a legjobb.
Ga.Mat szerettem volna vásárolni de hőfokszabályzosat nem találtam online sem(külföldi vagyok), a legújabb meg nagyon drága.
Philipsen is gondolkodtam, és még a Valerán bár erről nem nagyon véleményeznek.Esetleg valaki ismeri?
Nekem évekig Remmingtonom volt. Imádtam, hisz gyorsan melegedett, egyhúzásra egyenessé tette a hajam stb, de csak szárította minden fajta ápolás ellenére, elvesztette a hajam a fényét, kicsit szálkás lett.
Kb egy éve beszereztem egy Rowenta Brush Activ hajformázót. Azóta elő se került a vasaló. Imádom, mert olyan lesz tőle a hajam, mintha fodrásztól jöttem volna. Persze nem lesz szögegyenes, de csillog, rendezett és 3 napig tartja magát főleg ha hajhabot is használok.
Anno én a Vaterán rendeltem 8000 ft ért, tehát így nem drágább, mint egy vasaló, amúgy üzletekben kb a duplája újonnan, de most már annyiért is megvenném, nekem mindent megér, hogy nincs végre oroszlánséróm :))))
Nekem is Remmington van, ami tud simítani és göndöríteni. Hiába volt drága, hiába kíméletes és profi, akkor is tönkrevágja a hajamat, ezért csak alkalmakkor használom (ezért elvékonyította a hajszálakat).
A fodrászom azt javasolta, hogy vegyek olyan vasalót, ami körkefe-vasaló egyben. Ez nyitott, nem zárja össze a hajat, ezért sokkal kíméletesebb. Majd gyűjtök rá :D
Belissimám van,nagyon szeretem.:)
Nyáron én sem vasalom a hajam,suliidőben pedig nagyjából heti 3-szor.
Nem szoktam hajmosás után hajat szárítani,hanem befújom hővédővel (s*oss),kifésülöm,majd ha megszáradt a levegőn ismét egy kis hővédő,kivasalom,és jó.
Hetente egyszer felrakok ricinusolajat vagy valami házilag kotyvasztott pakolást,kéthavonta vág 1 cm-t a fodrász a hajam aljából,nem teszi tönkre a vasaló,szép,nem töredezik.:)
nekem is valami kerámia lapos van...
de szinte nem is használom..csak alkalmanként...
mert nagyon göndör gyűrűs a hajam és nehéz bánni vele...
de mikor vasalom hiába használok hozzá hővédő krémet de mindig kiszárad a hajam...
Kinek milyen hajvasalója van?
Mennyi ideje vasaljátok a hajatokat és miket használtok hogy kevésbé károsodjon?
További ajánlott fórumok:
- Belissima mini vagy Remington hajvasalót vegyek ma magamnak?
- Tudtok nekem segíteni hajvasalót választani?
- Használsz hajvasalót? Mi tapasztalsz, hosszú távon nem roncsolja a hajat?
- Gőzölős hajvasaló tapasztalatok
- Kinek van GHD hajvasalója? Tapasztalatok?
- Mik a tapasztalatok a Remington Shine Therapy hajvasalóról?