Hogy tudnám törölni a gépemről a Windows 7-et? (tudásbázis)
Köszi! Lényeg h a férjem érti :)
Laptopom van lehet h az nem bírja nagyon akad az egész mióta rátettük.
egyszerű am...
Beteszed az op rendszer cd-jét, újraindítod a gépet, és egyfolytában nyomogatod az F1 et pl. És be kell hogy hozza a BIOS-t!
Ott meg kell keresni a menükből a bootolási opciót, és ott ugye az elsődleges az a rendes vinyó, mivel azon van a mostani rendszered... Át kell állítani az elsődleges bootolást cd/dvd-re...
Aztán kéri hogy mentsd el a save? Y or N? :)
Majd újraindul a gép és automatice a cd-ről fog bootolni, ott az op rendszert elkezdi vizsgálni, és feltenni, a többit meg lépésenként adja be, és ennyi... :)
Én nekem win7em van és megvagyok vele elégedve!
De ha így sem megy, akkor tényleg külsős segítség kell...
Mert ugye lehet olyan vinyo a mostaniak pláne hogy nem satások hanem más vagy mi, és akkor át kell állítani a biosban ezt is, hogy a vinyot sataként kezelje, vagy valami hasonló mert az újabb vinyóknál "illegális" behatolásnak könyveli el a cuccos... :D -na ezt jól megfogalmaztam :D
A boot levan zárva és nem tudom a kódját.
Azért akarom törölni mert akadozik a gép tőle.
format c://
:)
Beteszed a másik telepítőt, belépsz a Biosba, és formázod a lemezt, amelyiket az op rendszered van.
Ha meg van osztva a vinyód két fele, az jó, mert egyik oldalra az op rendszert teszed, a másikra a sok lomot, amit nem baj, ha formázol időközönként....
A lényeg, hogy előbb formázod a vinyót, majd megosztod, és felteszed az egyikre a másik opot... :)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a Windows-t törölni?
- Lejárt avast antivírus programot le akarom törölni a gépemről, miért nem engedi?
- Hogyan lehet widows 7-et törölni és xp-t telepíteni? Jelenleg windows 7 van rajta, de nem enged törlést sem régebbi verzió feltelepítését.
- Mikor bekapcsolom a gépet, a windows Live Messengertől egyre több üzenet érkezik. Hogy kell törölni?
- Laptopomat eladnám, hogy tudom az elmentett jelszavakat kitörölni ( Windows xp )?
- Hogyan tudom véglegesen kitörölni a Morhuhn 3D-s játékot a gépemről?