Hogyan tudom a Windows-t törölni? (tudásbázis kérdés)
írjál még nyugodtan, ha valami gáz van :)
//egyébként a youtube-on is rengeteg ilyen howto videó van//
oké!
Megvan! Elkezdte törölni! A videó segített!
Millió köszönet a segítségért! :)
itt egy videó, hogy mik a lépések, ha nem tudsz angolul, akkor is nagyjából látszik. meddig jutsz el?
Azt írja: Az alábbi fájl nem található, ay2fz16c. sys. Folytatáshoz nyomja ki a gombot.
Megnyomtam.
Azt írja utána: A telepítés sikertelen, újraindításhoz nyomjon meg egy gombot. :(
az a baj, hogy az elején rákérdezett, hogy igen vagy nem. Akkor nemet nyomtam, és azóta nem tudom, hogyan kell azt a kérdést megint előhozni.
Próbáltam újraindítani, kikapcsolni-bekapcsolni, de semmi :(
Na akkor tök egyszerű, ez egy Windows XP (ugye?), és egyetlen partíció van, a C. (gondolom ha rendesen kinyitod a sajátgépet, ott sincs több D meg E meg ilyen betűs meghajtók, maximum CD- vagy DVD-író).
Ebben az esetben csak a C partícióra lehet telepíteni, tehát az elején, amikor csinálod, eleve ezt kell, hogy felajánlja, és ahogy korábban írták, biztos rinyál, hogy ígymegúgy, de mondd csak neki, hogy de igen, te erre akarod telepíteni, és kész. :)
Igen, a windows így néz ki. Még működik.
A másodiknál 1 partíció van: a C. 74,5 GB
szerintem mielőtt nekiesünk egy random partíciónak, tudjuk meg, milyenek vannak és mennyi.
Myrthill, bizti semmi adat nem kell a régi gépről? képek, dokumentumok? ha a régi windows helyére telepítünk, minden el fog tűnni, ami azon a köteten lakott.
Na, akkor ha még el tudod indítani a régi windowst, akkor mondd meg, milyen fajta windows. Az asztalon ha van kint My Computer (azaz Sajátgép) ikon, akkor jobbgomb, tulajdonságok és annak így kell kinézni:
Ha ez megvan, akkor írd meg. Utána szintén jobbgomb a sajátgépen, de válaszd a Kezelés menüt.
A feljövő ablakban a kis fában baloldalt a második ágban van olyan menü, hogy lemezkezelés. Ott ki kell derítsük, hogy hány merevlemez van és mekkora partíciók (kötetek) vannak rajta.
az meg így néz ki:
ez csak egy példa, lehet, hogy neked nincs ott annyi minden. Itt kell majd eldönteni, hogy melyik kis kockára kerül majd a windows. :) ezt előre kell átgondolni.
Laptopról netezek.
A régi, asztali gépet szeretnénk rendbe tenni. :)
Még nem csináltam semmit, mert nem tudtam :(
Azt írja:
Az alábbi fájl nem található, ay2fz16c.sys. Folytatáshoz nyomja ki a gombot.
Megnyomtam.
Azt írja utána: A telepítés sikertelen, újraindításhoz nyomjon meg egy gombot. :(
először is most akkor ugye nem arról a gépről netezel, amire újra akarod telepíteni?
másodszor meg: már elkezdted?
Eddig megy :)
Utána folyamatosan valamilyen kötet nevet kér :( Az mi?
Sziasztok!
Szeretném a Windows Xp-t újratelepíteni, de nem tudom, hogyan lehet a régi verziót törölni... :(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom törölni magamat a Facebookról?
- Hogyan tudom törölni a naplómat?
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- Hogyan tudom kitörölni a hozzászólásomat?
- Hogyan tudom Facebookról törölni magam, ha nem tudom a felhasználónevem sem a jelszót?
- A számítógépről hogyan tudom kitörölni annak nyomát, hogy milyen oldalakat olvastam?