Hogyan lehet widows 7-et törölni és xp-t telepíteni? Jelenleg windows 7 van rajta, de nem enged törlést sem régebbi verzió feltelepítését. (tudásbázis)
Nem ismerem a Win 7-t, de régebbi verzióknál bevált: tedd be a win 7 telepítőlemezét, és kezd úgy telepíteni, ahogy kéri. Töröld a partíciót, amire fel van telepítve, és itt vedd ki a lemezt. Ne csinálj vele új partíciót!
Tedd be az XP-t, és kezd elölről a telepítést, ahogy kéri a progi. Elméletileg működnie kell. Hogy valóban fog-e, sajnos nem tudom megmondani.
Az a problémám,hogy volt egy pillanatnyi áramszünet,és a gép teljesen kuka lett.Egy ismerős azt mondta,hogy ha berajuk az xp-telepítőlemezt ,akkor kijavítja magát.Hát nem így lett,és a bátyám felrakta a windows7-et,hogy legyen valami,most meg azt szeretnénk visszaállítani az xp-re ,mert a 7 nem működik rendesen.Azt írja ki,ha berakom az xp lemezt,hogy nem kompatibilis.Az érdekelne,hogy hogy lehetne a 7-et letörölni,és hogy rakjam fel akkor az xp-t,ha esetleg a 7-et le tudnám törölni.Az interneten olvastam,hogy kell lennie Windows-old mappának,hát nekem ilyen nincs.
Ha valaki segítene,nagyon szépen megköszönöm!
Xp telepitölemez betesz.. ujrainditás.. lemezröl boot és telepit.. amikor megkérdezi hogy formázzon-é akkor yes (FIGYELEM !!! UGRIK MINDEN ADAT ) ennyi...
egyéb megoldásokat is irok üziben ha még van kérdés..
komolyan nem érthető, mit kérdeztem?
írd le, hogy mire kattintottál, mit írtál be hova, és erre mit írt ki a gép.
(egy operációs rendszert nem lehet csak úgy "törölni" egy gombnyomással.)
a megfogalmazásod olyan, mintha felhívnád az orvost, és közölnéd a telefonba: doktor úr, nem érzem jól magam, mondja meg, mi lehet a bajom!
szóval egy kicsit precízebben kéne az info, hogy mit csináltál pontosan. és hogy erre milyen hibaüzenetet kaptál.
nekünk mind a 2 fent van
sőt 3 mert + Linux
mi az a "nem engedi"?
mivel próbálkoztál te,
és mit reagált a gép
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell újra telepíteni a gépet?
- Újra szeretném telepíteni az XP-t. Hogyan kell mindent letörölni, hogy utána a gép "nulláról" indulhasson?
- Mennyi idő alatt lehet egy játékot feltelepíteni?
- Hogyan lehet 1 laptopra 2 skype címet telepíteni?
- Milyen programot kell telepíteni, hogy az írott CD-t beolvassa a gép?
- Verbénát milyen más növénnyel érdemes társítani? Balkonládába szeretném telepíteni.