Milyen programot kell telepíteni, hogy az írott CD-t beolvassa a gép? (tudásbázis)
Meg kéne takarítani az olvasó lézer fejét egy alkoholos vatával. Ehhez szét kell szedni, hogyha aszali gép, laptopnál kinyílik a tálcával együtt a fej is.
Ha nem segít akkor meg venni kell egy újat.
Dolgozott most vagy fél órát és még szinte sehol nem tartott
Lehet menteni a munkamenetet és később folytatni
Majd éjjel ráereszetm újíbol, mert igy teljesen lefoglalja a gépet
az írt lemezekről bizonyos idő után elvesznek az adatok, "lekopik" róluk.
bizonyos időnként a fontos dolgokat (képeket :)) újra kell írni másik lemezre.
IsoBuster szerintem is jó ötlet :) ha sikerül visszaállítani a fájlokat, írjátok ki újra!
Szerintem vidd el egy számítógépes szakemberhez, ő talán megmentheti a CD-ket.
Mi úgy jártunk, hogy a Vatikánban fotóztunk vagy 50-et, amikor kijöttünk, a memóriakártyáról eltűntek a képek! De csak az az 50! Szerencsére mikor hazajöttünk egy szg-es guru megtalálta őket, valami furcsa formátumba kerültek át, valószínűleg a biztonsági kapu zavarta meg még a bejáratnál :s
Szóval szerintem a CD-k lehetnek rosszak, vagy már elavult a lejátszód, CD-ket nekem sem mindig nyitja meg, a DVD-t jobban szereti :) Vagy a külső merevlemezt :)
Ilyen gyorsan nem is
Van hogy dolgozik 10 vagy több percet is, mire feldolgoz egy cd-t
Éppen itt járatom egy hülye cd-n ami szinte lefagyasztja a gépet. Eljutott odáig hogy probalja analizálni a cd strukturáját
IsoBuster letölt, azt irja a hibás cd-rol is menti a dolokat
Nekem nem sikerült vele
Akármi más CD-t, a szomszédét esetleg, beolvassa?
Mert ment már tönkre álló helyzetében is CD-m
Ha egy telepitő cd-t beolvas, elindit, akkor a régi cd-k sérültek
hát a windows-ban van automatikus képnézegető program....
de a nero-nak is van képnézője, és filmeket meg zenét is lejátszik. a képekhez még ajánlható a photoshop is. csak az eléggé leterheli a gépet, mert nagy program, de azzal pl szerkeszteni is lehet őket.
További ajánlott fórumok:
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Hogyan kell újra telepíteni a gépet?
- Van kedvetek megcsinálni a 6 hetes 100 fekvőtámasz programot?
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Windows 7-es op.rendszerre szeretnék telepíteni Hp DeskJet 840c tipusú nyomtató illesztő programot.A számítógép mért nem ismeri fel?
- Hogy lehet telepíteni az adóbevallás 1353NY programot?