Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( ( (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez jó!!! :DDDDDDDDD
De tőled elfogadom! :)) Boszit netről szedtem, de tudok ilyet csinálni :O))) Köll??? :DD
De szoktak bántani, az még nem jelenti azt hogy kiállnak mellettem. :)))
Magamat szoktam védeni :)
Mert nem szoktak bántani? :O)))
Megmondom őszintén én is háznak néztem és a boszisnál sem voltam biztos, hogy nem e nálatok van. Úgyhogy belekavarodtam.
Ja, tényleg! Már látom :)
De ugye te nem hitted háznak az istállót???? :DDDD
Amúgy akár az is lehetne, de nem a miénk, a barátainknál grilleztünk :O)))))
Akkor is meglepett! Nem nagyon szoktak kiállni mellettem! :O)))
Méghogy majdnem :O))))
Csak nem voltam biztos benne, hogy komolyan gondolta-e. Tudod, magamból indulok ki. Van, amit nem tudok feltételezni.
:O))))))
lemaradt :O))
Hali :))
Hát picit elkóricáltam :))
Nem svájcban van , hanem szabolcsban, és amit te háznak nézel az egy istálló eleje
Nekünk még nincs házunk, de ha lesz megmutatom :)))
Csak azért kérdeztem, mert szerintem lehet érezni, hogy a másik ember hajlamos erre. Legalábbis én akire féltékeny voltam, ő meg is csalt, akire nem, annak eszébe sem jutott.
Szerintem lehet érezni, persze ezt most nem arra mondom, hogy miért nem érezted, csak kiváncsi voltam, hogy te hogy voltál vele.
Több mint f@sza volt és ez egy szép hosszú történet, de ahhoz hogy elmeséljem kéne nyitni egy "(Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy csajszi lett, aki csalódást okozott :( :( ()"
:-D
Ez jó! Az én feleségem itt írta le egy tavaly tavaszi kapcsolatát egy másik téma kapcsán...:-( Azóta többször céloztam rá, de nem mondta el. (ugye amiről nem tud a másik az nem fáj alapon)
Most válunk, bár nem emiatt....
téged is?? engem is :DD
így jártunk :DD
de inkább így mint máshogy :)
:)
köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Endometriózis- Kinek milyen tüneteket okozott?
- Kezdeményezzek nála? Félek a csalódástól.
- Hogy kerüljem el a csalódást?
- Hogyan lehet eltávolitani a világos butorrol a gyertya által okozott égett foltot?
- Csalódtál-e már kellemesen vagy kellemetlenül?(akiről addig más véleményed volt) A kellemetlen csalódást, hogyan dolgoztad fel lelkileg?
- Fehér köpenyből hogyan lehet eltüntetni az aluminium által okozott foltokat?