Kezdeményezzek nála? Félek a csalódástól. (beszélgetés)
Szerintem így is a kezdeményezéssel rontottál a helyzeten. Sok pasinak a könnyű nem kell. (és ez a jó)
Attól, hogy valaki azt tanácsolja, hogy ne nyomulj, még nem negatív!! Szomorú, hogy aki őszinte és nem altat, akkor az már negatív számodra. Tedd akkor, amit szeretnél, felesleges megkérdezni mások véleményét. ✌️
Szerintem nem kell elengedni. Nyugodtan lehetsz rámenős is kicsit. Legközelebb kérdezd meg pofatlanul hogy Nem kísérsz haza? Keresd és ne engedd el főleg ha érdekel. Lehet ő is úgymond ilyen kis vissza húzódó nem akar tolakodó lenni. Nem a kor meghatározó van aki vagányabb van aki kevésbé. Ha kell a pasi tegyél érte, nem abban a világban élünk, amikor is a pasik kezdeményezhetnek csak és kizárólag. Ha elengeded meg ott lesz benned sokáig a Mi lett volna ha?
Sok sikert a pasit tuti érdekled a leírtak alapján! 😘
Hagyom, persze hogy hagyom.
Sose tudtam nyomulni, ez is sok volt már részemről, tényleg.
Azért vetettem fel egyáltalán a kérdést, mert ő kezdeményezett, és ahogyan olvashattátok keresett is. Egyébként határozott embernek tűnik, de a beszélgetésünkből lejött, hogy ő is tud néha “nyuszi” lenni.
Mindegy. El kell engedni! 😉
Hova kezdeményezni még? Eleget kezdeményeztél.
Szerintem full egyszerű minden, nagyon fekete vagy fehér. Ha valakinek kellesz akkor nem tököl, keres, akkor többet akar, főleg a legelején nem tökölnek a pasik, ha akarna bármit már jelezte volna.
Max annyit tudsz tenni, hogy hagyod és esetleg akkor rájön kellesz bár ez játszmázás ami szintén felesleges hiszen ha kellenél kellenél és pont :-)
Felejtős.
Egyébként mindenki életében van ilyen, rendszerint több is: csak a kínlódás megy. Ír? Nem ír? Keres? Like-olja a képemet? Miért felejti el a szülinapomat? Mit mondjak neki? Hogyan taktikázzak?
Nem az igazi. Nem tudni, mit akar, mik a szándékai.
Pár éve láttam egy lakberendezési áruházban egy képkeretet, benne egy kép, divatos nyomatott szöveg volt rajta, angolul. Nagyjából ez: "Egy nap majd jön valaki, és akkor megérted, hogy korábban mással miért nem működött"
Ez nekem is így volt. Megismerkedtem a férjemmel, és már az első napon nem volt kérdés, hogy mik a szándékai, hogy fog-e keresni, hogy el fog-e hívni, hogy velem akarja-e tölteni a szilvesztert, stb stb.
A leírásból a kérdező esete sajnos pont nem ez. Ha tippelni kellene, akkor van másik lány is párhuzamosan a jóembernek. Inkább ő az érdekes.
Majd jön másik.
"31 éves vagyok, ő 34.
Bocsánat, ha kicsit kamasztörténetnek hangzik, de higgyétek el, 2 felnőtt, értelmesen gondolkozó emberről van szó :)"
Két felnőtt korú emberről van szó.....
Zsoltinak nem Te vagy a zálmai nője.
Ne haragudj, de szerintem felejtős.
Ha jól számolom, így is te voltál az aktívabb fél.
Leírom. Megpróbálom részletesen, bocsánat, ha hosszú és unalmas.
Külföldön dolgozom. Egy helyi kis étteremben ültem barátnőmmel a pultnál, majd egyszer csak megjelent Ő (legyen a neve Zsolti). Beszélgetett a pincérrel, majd leült az egyetlen szabad székre, ami majdnem velem szemben volt. Barátnőm egy fél óra elteltével hazament mondván, hogy fáradt, én mivel, hogy másnap szabad voltam (meg hát a Zsolti is megtetszett) maradtam. Szóba elegyedtünk, nevetgéltünk a mellettünk ülő vicces figurán, majd fél 3 fele kezdtem öltözni, hogy indulok, mondta, hogy ő is. Kiértünk az étteremből, kérdezte, hogy hogy találhat rám, mi a teljes nevem. Elváltunk, majd amikor hazaértem már be is jelölt, és rám írt. Írta, hogy így már a síelés könnyebben összehozható, de az időpontot azért át kellene beszélni. Gyorsan megbeszéltük, hogy holnap este ismét találkozunk. Másnap még pár szót váltottunk, kinek milyen napja van/volt, de az esti találkáról nem esett szó.. Hagytam.
Rá 2 napra írtam neki, hogy van e kedve meginni valamit a helyen? Írta, hogy ma a haverjával találkozik, de holnap jó. Majd később írja, hogy mégsem találkoznak, így kimehetünk ha még én is úgy gondolom. Persze, hogy úgy gondoltam :) Találkoztunk, beszélgettünk mindenféléről. Kiértünk az étteremből majd ő ismét jobbra én meg balra. (nem esett jól, nem lakom messze, hazakísérhetett volna).
Másnap kaptam üzit, hogy milyen volt a napom, sikerült e pihennem. Kb 2-3 üzenetet még váltottunk, és ennyi volt. Rá két napra én írtam, hogy hogy van? Amire "Kezit csókolommal" válaszolt, majd 7-8 üzenet váltás következett. Picit pipa voltam a tutyi-mutyiságra.
Szintén 2 napra rá ő írt, hogy van e kedvem kimenni megint meginni valamit (nanáhogy), beszélgettünk, majd a végén szokásosan jó éjszakát kívánt, majd ő jobbra, én balra. Másnap a lányokkal ültem be a helyre, írtam a Zsoltinak, hogy itt ülök többedmagammal, van e kedve átjönni, jött az üzenet egyből, hogy átjön. Beszélgettünk, majd ő jobbra és én meg balra...
Eltelt 6 nap, közben volt a szülinapom (amiről szó volt kettőnk közt, h ki,- mikor tartja) amire nem kaptam köszöntést, hanem csak rá 3 napra, hogy ha még ér, akkor boldog szülinapot kíván. Megköszöntem, majd pár jelentéktelen üzenetet váltottunk.
Majd rá 2 napra jött az ő szülinapja, felköszöntöttem, és boldog új évet kívántam, ő szintén vissza.
Ennyi történt. Azóta eltelt 3 hét.
31 éves vagyok, ő 34.
Bocsánat, ha kicsit kamasztörténetnek hangzik, de higgyétek el, 2 felnőtt, értelmesen gondolkozó emberről van szó :)
Nincs szerencsém a férfiakkal, nehezen megnyíló típus vagyok, és ritka, amikor érdeklődést mutatok valaki iránt. Vele szemben nyitott voltam (magamat is meglepve ezzel) ezért is visel meg picit.
Felcsillant a remény, úgy érzem bele tudnék szeretni.
Felkavart, sokat gondolok rá. Persze valamiért nem keres.. Lehet nem jöttem be neki igazán. Lehet más nő is érdekli. Nem tudom. Sok a lehet. Meg hát ott a jobbra-balra történet is.
Klasszikus típus vagyok, úgy gondolom, ha ő nem keres, akkor ezt el kell engednem (?)
Mit gondoltok az elolvasottak alapján?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet lebukni a Hoxán, azaz a párom is csak egy pasi lett, aki csalódást okozott :( :( (
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- Megbocsátható "bűn" ha a nő kezdeményez?